Ha honlapot szeretnél, ezekkel is számolj!

Te adod az ÉRTÉKET, én a MINŐSÉGET!
Ha honlapot szeretnél, ezekkel is számolj!

Készülj fel, hogy amennyiben honlapkészítésben gondolkodsz, az „alkotás” folyamatának kiindulópontjaként megbombázlak majd egy tucat kérdéssel.

Részemről azért a sok kérdés, mert szeretném megismerni az egyéni céljaidat, vágyaidat, amiket el szeretnél a honlapként „tárgyiasult” elhatározásoddal érni. Mindent innen indítunk. Így lesz előbb utóbb eredmény. Amikor kitöltöd a projekt adatlapot, árajánlatot kérsz, az árat elfogadod, esedékesé válik a személyes találkozó is. Természetesen nem jelent gondot, ha fizikailag nem tudunk összefutni, Skype-on, illetve telefonon is tudunk intézni hosszabb beszélgetéseket.

Árajánlatkérést követően ezekkel számolj:

Ha honlapot szeretnél, ezekkel is számolj!

Rugalmasság

A munka megkezdése előtt vázolod az elképzeléseidet, én pedig elmondom neked a lehetőségeket, a javaslataimat. Előfordulhat, hogy valójában teljesen másra van szükséged, mint amiben eddig gondolkodtál. Szóval benne van a pakliban az újragondolás lehetősége, ezért szükség lehet a részedről némi rugalmasságra. Ne aggódj, segítek, hogy tisztázódjon benned, milyen típusú weboldalra is van igazán szükséged. Ez röviden annyit tesz, hogy meghatározzuk a konkrét elvárásaidat az új honlapoddal kapcsolatban…és ezzel meg is tesszük az első lépést a produktív pozicionálás irányába.

Aktivitás

Ha a neten aktívan jelen akarsz lenni, ha prezentálni akarod azt, amit képviselsz, erre tökéletes eszköz a weblap. Ennek funkcionalitása a belefektetett energiától nagyban függ, mint ahogy ez az élet minden területére kivetítve is igaz. Ha hoztál már létre üzleti Facebook profilt, valószínűleg megtapasztaltad, hogy a követők, a like-ok, a megrendelések száma csak akkor növekszik, ha folyamatosan aktív vagy. Ráadásul nem is ér célba bármilyen aktivitás. Fontos tudnod, hogy ugyanez érvényes egy saját honlap esetében is. Ha nem frissíted a tartalmat időnként, ha nem követed a statisztikát, ha nem teszel lépéseket a javasolt fejlesztések irányába, akkor, bár jelen leszel a neten, de feszíteni az első helyeken valószínűleg nem fogsz.

Járulékos költségek

Fontos számomra, hogy áttekinthető módon tegyem közzé az általam nyújtott szolgáltatások árait. A közölt árak mindenféle rejtett költségek nélkül értendők. Azonban fontos tudnod, hogy a listaárak tájékoztató jellegű árak. Egy honlapkészítés munkadíjába nem tartozik bele a speciális promóciók bannereinek elkészítése, a blog írása, felöltött tartalom grafikai szerkesztése, stb. ..tehát mindazok a szolgáltatások, melyek extra időráfordítást igényelnek. Ezek elvégzése kalkulációt igényel. Természetesen az ilyen esetlegesen felmerülő költségekről minden esetben tájékoztatlak a félreértések elkerülése végett.

Időszakos fejlesztések

A jó eredmények érdekében szükséges lehet időnként a fejlesztés, a „vérfrissítés”. Ez viszont anyagi ráfordítást jelent, melyekkel a jövőben kalkulálni kell, pont úgy, ahogy autót birtokolva számolsz például a téli-nyári gumicserével. Nyilván semmi sem kötelező, csak indokolt.

Kapacitás átstruktúrálása

Hogy értem ezt? Mondok példát:

Adott az új honlapod, ami hozza az eredményeket, a Google találati listájának élmezőnyébe kerülve növekszik az e-mail fiókodban az árajánlatkérő levelek száma. Örülsz! Olyan szolgáltatást nyújtasz, amire árat csak akkor tudsz adni, ha szigorú számítások szerinti kalkulációt végzel. Ez nem 2 perc. Sajnos észreveszed, hogy a megkeresésekből nem mind hoz tényleges munkát. Rájössz, hogy az interneten keresztül rengetegen érdeklődnek, és a kapott válaszokat össze is vetik egymással, így a levelek megválaszolásával töltött idő nem térül meg 100%-ban. Ezzel mindenképp tervezz!

Ha honlapot szeretnél, ezekkel is számolj!

Ha gondolkodsz abban, hogy a honlapod üzleti Facebook profillal támogatod meg, annak kezelése szintén IDŐ! Erről bővebben itt.

Pintye Andrea

Pintye Andrea

online marketing tanácsadó és stratéga

Garantált minőség

Minden munkafolyamatunkat arra építjük, hogy az elvállalt projektbe minden tudásunkat beletehessük. Nyugodt lehetsz, hogy árban a legjobbat kaptad, nem fogy el a tudásunk munka közben, számíthatsz ránk évek múlva is, akárcsak a többi ügyfelünk.
  • Segítőkészek és elérhetőek vagyunk

  • Elégedettséged fontos számunkra

  • Fontos számunkra a partneri kapcsolat

Dolgozzunk együtt!

"Ne feledd: csak egyszer kelthetsz első benyomást!"