A Stúdió Kreatív.
Hatékony.
Digitális.

Hatékony online marketing kommunikáció, versenytárselemzés, piackutatás, marketing stratégia összeállítása lépésről lépésre. Márka…bizalom…ember. Számunkra ez a hármas egység képezi az értéket közvetítő kommunikációs irányok meghatározását.
Rólunk

Lendületet adunk

Hisszük, hogy a hosszútávú, dinamikus növekedés kulcsa az, ha az online jelenlét párhuzamosan képes a vállalkozással együtt fejlődni.
 • Megfordult a fejedben, hogy talán többet is ki lehetne hozni a branded vizuális megjelenéséből?
 • Nem vagy benne biztos, hogy a jelenlegi honlapod struktúrája optimális a felhasználóid igényeit vagy épp a hatékonyságát tekintve?
 • Régi weblapod megújításán gondolkodsz, de mind megjelenésében, mind az oldal programozását illetően profi végeredményt szeretnél?
 • Segítségre szorulsz a céljaidat leginkább támogató marketing eszközök megválasztását illetően?
 • A marketing tevékenységedben elakadást érzel és szakmai tanácsokra lenne szükséged?

Tudjuk, hogy egy vállalkozás fenntartása sok energiát emészt fel, a marketing kommunikáció tudatos megtervezése pedig nagy kihívást, hiszen a különböző felületeken ráadásul jellemzően nem ugyanaz a stratégia működik jól. Napjaink marketing lehetőségeinek útvesztőjében bolyongva rendkívül nehéz megtalálni a fókuszt.

Csapatunk legfőbb erőssége abban rejlik, hogy az ügyfelek által képviselt egyéni értékeket tudja kidomborítani az alkalmazott kommunikációs csatornákon transzparensen. Láthatóvá tesszük a láthatatlant a vizuális nyelv, valamint a következetes, önazonos marketing kommunikáció eszközeivel vagy épp a hibák feltárásával.

A branded, személyes márkád, vállalkozásod megnyerő online és offline – több platformon is helytálló – megjelenésének kialakításában is számíthatsz ránk. Garantáljuk, hogy segítségünkkel színvonalas és technikailag is tökéletes formában érvényesülsz a szolgáltatásoddal.

Jó helyen jársz!

Fejlődésünk záloga ügyfeleink elégedettsége

Egyik ügyfelünk egyszer megkérdezte tőlünk, hogy mit veszítünk mi, mint kivitelezők azzal, ha ő, mint megrendelő nem lesz a végeredménnyel elégedett.

Ez a kérdés benned is felmerülhet, ezért Neked is csak azt tudjuk mondani, hogy amint elkezdünk dolgozni a céljaidért, azzal mi a hosszútávú sikeres együttműködésre, valamint a személyes ajánlásodra építünk, ezért nekünk is érdekünk, hogy elégedett legyél és eredményeket érj el.

Fejlődésünk záloga ügyfeleink elégedettsége
Pozitív felhasználói & márka élmény

Pozitív felhasználói &
márka élmény

Marketing szemléletű gondolatok Pintye Andrea-tól.

Online felületeinken szeretnénk, ha egy előzetes képet kapnál arról, mit is kapsz a pénzedért, ha a közös munka mellett döntesz. Tapasztalatainkat, gyakorlati tanácsainkat blogbejegyzések formájában igyekszünk átadni, az Instagramon pedig Andrea egyszemélyében képviseli a stúdió mindennapjait és teszi közé a legfrissebb információkat.

storyTime

Vállalkozók vagyunk, azonos küldetéssel.

Szeretjük a hosszú távú kapcsolatokat. Az általunk létrehozott weboldalak folyamatosan fejlődnek és változnak a felhasználói visszajelzések, a változó piaci trendek és az ügyfeleink igényei, üzleti céljai mentén.

Igény van a minőségre, és az odafigyelésre korrekt árak mellett is. Elég tapasztaltak vagyunk ahhoz, hogy hatékonyak legyünk, és elég lelkesek ahhoz, hogy törődjünk a projekted minden részletével.

jövőKép

Amikor összeálltunk célokat tűztünk ki magunk elé:
 • minél többféle ügyféllel együtt dolgozni,
 • reális áron, minőségi szolgáltatást nyújtani,
 • folyamatosan fejlődni, növekedni,
 • a hazai cégek online jelenlétének minőségét növelni,
 • a tudásunkat átadni, és másokat is tanítani
 • Szenvedély

  & elhivatottság

  Imádjuk a munkánkat. A ránk bízott feladat a szenvedélyünk, ezért minden általunk készített projektet olyan szintű törődéssel kezelünk, mintha a sajátunkról lenne szó.

 • Rugalmasság

  & megbízhatóság

  Nincs két egyforma ügyfél. Minden szolgáltatás mögött egy ember áll, ezért mindenkinek másra van szüksége nemcsak a feladatok végrehajtásában, de az ügyfélkapcsolatban is.

 • Tapasztalat

  & eredményesség

  Több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Nem találgatunk, pontosan tudjuk melyik projekt esetén mit kell csinálni. Stabil szakmai hátteret kínálunk.

 • Tudás

  & hatékonyság

  Folyamatosan képezzük magunkat, tanulunk az ügyfeleinktől, tanulunk a piactól, tanulunk a konkurenciától. A tudásunkat pedig igyekszünk maradéktalanul implementálni.

Ügyfeleink véleménye

Dolgozzunk együtt!

"Ne feledd: csak egyszer kelthetsz első benyomást!"
Olvasnál arról, hogy mitől jó egy honlap?

Olvasnál arról, hogy mitől jó egy honlap?

Azt bizonyára Te is tudod, hogy egy vállalkozás versenyképességéhez a profi, mobilbarát weboldal nélkülözhetetlen, hiszen egy jó üzleti weboldal az egyik leghatékonyabb online marketing eszközök között említhető.