Honlap, Webdesign, UI, UX

Az UI, UX, illetve a felhasználói élmény jelentése akkor értékelődik fel bennünk igazán, mikor a felhasználói út vagy honlap vizsgálata és elemzése rávilágít a felhasználói elégedettséget hátráltató tényezőkre. A felhasználói élmény javítása számos módon történhet.

Céges weboldal, honlapkészítés, webdesign

Új honlapot szeretnél? Van honlapod, de nem vagy benne biztos, hogy a honlapod struktúrája optimális a felhasználóid igényeit tekintve? Íme pár tipp!

A honlapkészítés árak rendkívül változatosak lehetnek. A weblap készítés során a megtervezést és a kivitelezést akkor érdemes ránk bíznod, ha külcsín minőségén túl egyéb elvárásaid is vannak. Amennyiben webfejlesztőben már csalódtál vagy egyszerűen csak nem szeretnéd hosszútávon égetni a pénzed egy rosszul teljesítő, technikailag sem megfelelő alapokon nyugvó weboldallal, mely a Google robotok szeme előtt láthatatlan, bennünk ideális partnerre lelhetsz.

Mi a magas színvonalú megvalósításban hiszünk. Úgy véljük a szolgáltatás marketing esetén a stabil technikai SEO alapok, valamint a megfelelő marketing stratégia alapján felépített egyedi fejlesztésű (nem sablon!) reszponzív weboldal és annak struktúrájának, tartalmának keresőoptimalizálása szimbiózisban kell együttműködjön.

Hosszútávon ez biztosítja, hogy az UI, UX szempontok szerint kialakított webdesign, illetve maga a weboldal rugalmasan tudjon igény esetén folyamatában megújulni a kijelölt irányok mentén kirajzolódó új lehetőségekhez.

Céges weboldal, honlapkészítés, webdesign

Az online jelenlét előnyei között az optimalizálás lehetőségét is kiemelnénk. Valljuk, hogy a fenntartható marketing kulcsa a zökkenőmentes, kompromisszumok nélküli fejlesztésekben van.

Kövess minket Instagram-on, ahol Pintye Andrea (marketing tanácsadó és stratéga) pintyeandi_ux_ui néven képviseli stúdiónkat és oszt meg napról-napra hasznos információkat többek között honlap készítés, üzleti weboldal készítés témában, marketing tippekkel fűszerezve.

Dolgozzunk együtt!

"Ne feledd: csak egyszer kelthetsz első benyomást!"