Webdesign

Felhasználóbarát felület (UI) és pozitív felhasználói élmény (UX) | UI, UX tervezés | Reszponzív webdesign | Mobilra optimalizált (Mobile First) oldalstruktúra, illetve ehhez igazított keresőoptimalizált szöveges tartalom.

A kor, illetve a felhasználók igényeit kielégíteni képes funkcionális webdesign jelentősége

A vállalkozásod üzleti céljainak meghatározását követően a piaci jelenléted megköveteli egy bevételt generáló, felhasználóbarát saját weboldal készítését.

Mielőtt fejest ugranál a webfejlesztő keresésbe, fontos tudnod, hogy nem mindegy kire bízod a kivitelezést. A versenyképességed növelésének egyik kulcsa, hogy a weblapod jó alapokra épüljön. Ez garantálja ugyanis számodra a dinamikus növekedés lehetőségét, valamint a rugalmas marketing rendszer kiépíthetőségét.

Alapos szakértelmet kíván a honlap grafika UI, UX irányelvek szerinti kialakítása is. Az UX és az UI design jelentése, illetve jelentőségének megértése céljából írtunk Neked egy blogcikket, melyben nagyobb rálátást kapsz a témára. Kiderül belőle számodra, hogy mi is egy UX designer feladata, miért kap egyre nagyobb hangsúlyt a felhasználói élmény tervezés és mit jelent a felhasználó központú, mobilbarát felhasználói felület a gyakorlatban.

Dolgozzunk együtt!

"Ne feledd: csak egyszer kelthetsz első benyomást!"