Vélemények

Több mint 40 pozitív vélemény ügyfeleinktől a Google rendszerében.
 • Békési Anikó

  Contact Plus

  Csak ajánlani tudom! Nagyon ötletes terveket kaptunk. Számunkra fontos volt, hogy gyorsan el is készültek.

 • Novák Péter

  Nutriexpert

  A csapat csak igényes és letisztult munkát ad ki a kezéből. A webshopom elkészítéséhez számos egyedi megoldásra volt szükség, szerencsére ez sem jelentett gondot. Az elkészült oldallal maximálisan elégedett vagyok. Csak ajánlani tudom!

 • Vargyas András

  Mrs. CAThy

  Nagyon elégedett vagyok velük. Profi munka és kivitelezés!

 • Kovács János

  Titán Electro Kft.

  Nagyon örülök, hogy a neten megtaláltam ezt a weblapkészítési felületet, kedves kollégájuk, Gábor jelzett vissza és gyorsan, pontosan, nagyon nagy odafigyeléssel készítette el cégem weboldalát...tökéletes és csak ajánlani tudom. Nagyon precíz a munkájára!

 • Keserű Eszter

  NOVA Esküvőszervezés

  Hatalmas tudással és jó ötletekkel valósítják meg a kéréseket. Nagyon meg vagyok elégedve!

 • Csendes Balázs

  Auto és Motor Jogsi

  A neten találtam az Impulse Design weblapját. Miután felvettem a kapcsolatot Gáborral, megbeszéltük a közös munka részleteit, amit aztán pontról-pontra teljesített. Menet közben folyamatosan egyeztetett velem, kreatív, türelmes és rugalmas volt. Segítőkész hozzáállással adott tanácsot olyan témákban is, ami nem kapcsolódott szorosan a megrendelt munkához. Korrekt kommunikáció, precíz munkavégzés, ügyfélközpontú gondolkodás jellemzi. Jó szívvel ajánlom!

 • Tőrincsi Tímea

  Tőrincsi Tímea

  Gyorsan, pontosan, együttműködően kapom meg kéréseim után a legjobb megoldásokat. Nem csak minden úgy teljesül, ahogy szeretném, hanem ahogy javasolhatóan a legjobb!

 • Struba Szabolcs

  ANALAB

  Elégedettek voltunk a cég kreatív, rugalmas, segítőkész és gyors munkájával, széles körben foglalkoztak a megbízással, változatos grafikai elemeket és stílusokat felkínálva.

 • Méhes Ákos

  KiwiSun UK

  Profi hozzáállás, kiváló ár/érték arány. Gyorsan, rugalmasan kezeli a problémákat. Könnyű elérhetőség.

 • Horváth Regina

  Beauty Queen

  Az igényeimnek megfelelően és profin dolgoznak, rendkívül segítőkészek! A kreativitás és profizmus mellett az én stílusom is jelen van a weboldalon, teljesen engem sugároz. Nagyon örülök neki, hogy folyamatosan jönnek az ügyfelek a google-ból is, így nem kell hirdetnem. Csak ajánlani tudom Őket!

 • Rasman-Parti Eszter

  Windhauser

  A céggel az együttműködés felért egy üzleti tanácsadással is. Fontosnak tartották, hogy a működési- és a jövőre vonatkozó fejlődési stratégiát is megismerjék annak érdekében, hogy a készülő honlap a vállalkozás profiljának teljes mértékben megfeleljen, elláttak több tanáccsal is - főleg a logót és a design-t illetően...

 • Pétervári György

  Tiszalöki Apartmanházak

  Köszönjük, minden elképzelésünk megvalósult a közös munka során. A weboldal sikere minden várakozásunkat felülmúlta és megkönnyítette a mindennapi munkánkat.

 • Császár Roland

  Captain Cleaning

  Első perctől kezdve tudtam, hogy Gábor személyében A TÖKÉLETES emberre bíztam a honlapom elkészítését. Profi a szakmában, ez egyértelmű a munkáját látván. Óriási köszönettel tartozom, hogy minden egyes elképzelésemet megvalósította, sőt, meg annál is többet! Köszönöm, hogy mindig a rendelkezésemre álltál...

 • Balogh Zsófia

  Rolling Woods

  Alapos, részletekbe menő előkészítés és profi kivitelezés. Nagyon szeretjük az elkészült honlapunkat, ráadásul az admin felületet is könnyű kezelni. Köszönjünk.

 • Kiss Andrea

  Pure-Beauty

  Ötletes logótervezés és grafika, pontos, precíz megjelenítés. Tervezés után is sok segítséget kaptam, nagyon elégedett vagyok. Csak ajánlani tudom kezdő vállalkozóként. A profi tervezésükkel, kimagasló látványbeli és tartalmi segítséget kaptam. Köszönöm nekik.

 • Csenki Benjamin

  360 Story

  Gábor nagyon segítőkész minden téren és remek ötletei is vannak ha esetleg elakadsz a weboldalad felépítésében. Gyors és remek munkát végez csak ajánlani tudom.

 • Szentes János

  Fogyni Fogok

  Nagyon szép és kreatív munkát kaptam. Az eredményt látva nagyon örültem, hogy jól választottam. Több céggel dolgoztam már ebben a kategóriában, de a legpozitívabb élményt, eredményt itt kaptam, jó áron.

 • Krausz Viktória

  Mirror Arcesztétika

  Nagyon könnyen és hatékonyan ment Gáborral a közös munka. Felül múlta a várakozásaimat, ugyanis kicsit aggódtam amiatt, hogy férfiként nem biztos, hogy érteni fogja a stílusomat és az elképzeléseimet. Az aggodalmam teljesen fölösleges volt. Semmit de semmit nem változtattam azon, amit alkotott. Elsőre tökéletesen eltalált mindent! Emelett nagyon kedves, gyors, lelkiismeretes és jófej!

 • Rabi Annamária

  FREKVENCIA 2000 KFT.

  Sokrétű tudástár, komoly hozzáállás, rengeteg tapasztalat, nagyon jó, konstruktív ötletek jellemzik a céget. Gyors, pontos munkavégzés. Köszönöm a munkájukat!

 • Gerő Lolita

  Gyenes Birtok

  ...Az oldalunk szupergyors, stílusos, modern, mindenki dicséri! A részletekben a lényeg elvet is kiemelném a munkájához kapcsolódóan: még a térkép is a mi design elemeinkhez illeszkedik, nem csak egy bemásolt zöld Google maps, így nem törik meg az oldal harmóniája...

 • Nieselberger Zoltán

  BeautyBooks

  Igazán rugalmas, gyors, minőségi szolgáltatást nyújtó profi csapat, biztos fogunk még velük együtt dolgozni!

 • Hegyi Balázs

  MeoTools

  Pontos, precíz, professzionális munkát végeznek. Minden felmerülő kérdésre, kérésre azonnal és teljes hozzáértéssel reagálnak. Az általuk készített honlap hamar a keresések első oldalára került és azóta is az első oldalon van.

 • Urbancsók Marcell

  Arculat - üzleti portré

  Gábort kértem fel üzleti portrézással foglalkozó weboldalam elkészítésére. Anyagok begyűjtésén át a kész oldalig gördülékenyen ment a közös munka. A tervezethez tartotta magát, majd az első látványterv után pedig a végleges formájára igazítottunk a weboldalt. Maximális bizalommal ajánlom másoknak is! :)

 • Vargyas András

  CricksyDog

  ...Nagyon elégedett vagyok a kapott szolgáltatással. Precízen készítették el a weboldalamat, és még a logómat is nagyon szépen átterveztük. Mindemellett a csapat nagyon alaposan dolgozik, és nagyon figyel arra, hogy a weboldalam maximálisan működjön...

 • Faragó István

  hitelinformaciok.hu

  Szakszerű, rugalmas hozzáállás, a megbeszélt tervek, célok szerinti teljesítés, ajánlom őket!

 • Dr. Menyhárt József

  HM Mérnökiroda

  Profi! Végtelen türelemmel kezelte az értetlenkedésünket. :) Minőségi munkát adott ki a kezéből, maximálisan rugalmas és mindig kiváló ötletekkel támogatta a közös munkát! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 • Dobó Anita

  Neuro-Szimpátia Holisztikus Stúdió

  Legtalálóbb talán, ha azt mondom: perfekcionizmus. Kiemelkedő figyelem, szaktudás és rugalmasság, valamint ötlet megvalósítás. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 • Nagy Eszter

  HIREX ÉP-GÉP Kft.

  Nem tapasztaltam még ekkora rugalmasságot és segítőkészséget, illetve profizmust egy szolgáltatónál. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom! Aprólékos, mindent 23x ellenőriztetett velem, hogy nehogy rossz munka kerüljön ki a kezéből.

 • Lukácsi Roland

  Gasrol Kft.

  Weblapkészítésre adtam megbízást, az elkészült munka minden várakozást felülmúlt. Profi csapat, nagyon gördülékeny volt a közös munka, mindenkinek csak ajánlani tudom Őket, profik, nincs jobb szó.

 • Venesz Teodóra

  DorisFlorida

  3 éve készítettünk céges honlapot Gáborral. Egy ötlettel érkeztünk, melyet Gábor öntött és sokkal jobb lett, mint amit elképzeltünk! Azóta is karbantartja az oldalt, javaslatokat ad, hogyan lehetne még attraktívabbá tenni. Bátran ajánljuk, mindig segítőkész és gyorsan lereagálta az esetlegesen felmerülő problémákat.

 • Libanoro Christian

  DenTravel

  Nagyon elégedett vagyok. Magas színvonalú szolgáltatás!

 • Laczovics Attila

  HL-Lab Környezetvédelmi és Talajvizsgáló Laboratórium

  Már az első telefonbeszélgetés során körvonalazódott bennünk, hogy nem akarunk más szolgáltatót keresni, impulsedesign által készített honlapot szeretnénk! Nem csak az előzetesen megtekintett referenciamunkák nyerték el a tetszésünket, hanem az a profi hozzáállás, rugalmasság és segítőkészség, melyet a honlap elkészülése során végig tapasztaltunk. Összességében nagyon elégedettek vagyunk, mert azt kaptuk amit szerettünk volna, vagy talán egy kicsit még többet is!

 • Bazsaliné Havancsák Ilona

  Orikucko

  ...Személyükben precíz, jó ízlésű, kreatív, nagyon igényes, türelmes, kedves, segítőkész és mindenben támogató embereket ismerhettem meg! Maximálisan meg voltam elégedve a közös munkával az elejétől a végéig...

 • Andras Stefan

  MCORE International

  They had completed five of my online projects swiftly with a professional manner. Their main aim is to provide the highest jobb quality with excellent communication to all customers. I can highly recommend their professional services.

 • Forrai Valéria

  Sárréti

  Hű tükre az elképzeléseinknek a cég profiljához illő logo, egyedi, letisztult formatervezéssel. Gazdaságpszichológiai szempontokat is figyelembe véve, követve a legújabb trendeket valósította meg a terveinket odafigyeléssel és rugalmasan, gyorsan.

 • Gede Gyula

  Clean Doris

  Kiváló megoldásokkal szolgálnak legyen szó bármilyen problémáról. Munkájukra igényesek és segítőkészek. Csak ajánlani tudom bárki számára.

 • Csizmadia Péter

  Roox Digital

  A közös muka során mindig gyorsan válaszolt. Rugalmasan kezelte a projekt alakulása során felmerülő újabb igényeket. A tervezés során minden apró részletben én is részt vehettem, így folyamatosan képben voltam. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 • Szabó Péter

  Szabó Péter

  Szabó Péter

  Egy innovatív, főleg képekkel, vizuális élménnyel kommunikáló oldalt képzeltem el, ami letisztult, átlátható és nem egy sablon oldal, ami tucatnyi van a neten. Nagyon tetszik, igazán igényes lett a végeredmény és bármikor tudom még én is szerkeszteni, alakítani, pedig nem vagyok egy nagy it guru...

 • Kegyes Mihály

  Ideal-Technology

  Ez a csapat amit régóta kerestem! Együttműködő kreatív gondolkodás, innovatív ötletek, rugalmas megoldások, kifogástalan kommunikáció. Átgondolt weblap tervezés, szép modern grafikával. Német partnereink is elismerően nyilatkoztak munkájukról!

 • Császár Roland

  ROLAND DRIVING INSTRUCTION

  Első perctől kezdve tudtam, hogy Gábor személyében A TÖKÉLETES emberre bíztam a honlapom elkészítését. Profi a szakmában, ez egyértelmű a munkáját látván. Óriási köszönettel tartozom, hogy minden egyes elképzelésemet megvalósította, sőt, meg annál is többet! Köszönöm, hogy mindig a rendelkezésemre álltál és azonnal válaszoltál kivétel nélkül minden esetben az üzeneteimre. 10/10, biztosan dolgozunk még együtt a jövőben! Gyors weblap, kiválló ár!

 • Dr. Borsó György

  nogyogyaszattata.hu

  Gyors és együttműködő csapat, minden kérésünket pontosan teljesítették. Korrekt hozzáállás. Ajánlom mindenkinek.

 • Méhészmester

  Pirk Károly

  Méhészmester

  Ismét elégedett vagyok! Szuper kommunikáció, modern design és gyors rendszer. Ajánlom!

 • Lengyel-Nagy Veronika

  Toboz Manufaktúra

  Profi segítséget kaptam a logó elképzelésem megvalósításához Anditól. Csak ajánlani tudom rugalmassága, segítőkészsége és nem utolsó sorban szakmai hozzáértése miatt!

 • Pabar Ferenc Norbert

  KEVEVILL Kft.

  Hamar elkészült a honlap a megbeszéltek szerint. Mindig segítőkész és elérhető volt a fejlesztő a tervezés ideje alatt. Máskor is őt választanám.

 • Székely András

  RentEasy

  Ajánlom minden cégnek , aki szeretné weboldalát egy XXII századi technologiával ellátni, és profikra bízni a sikeres weboldal készítést.

 • Dr. Micskey István

  Dr. Micskey Ügyvédi Iroda

  Nagyon elégedettek voltunk az elkészült weboldallal. Letisztult formavilág, és hatékonyság egyszerre jelent meg rajta. Gábor mindig elérhető, lehet számítani rá!

 • Dr. Kluszka Laura

  KLDent.hu

  Fogászati vállalkozásként magas elvárásaink voltak. Gábor weboldalfejlesztő egyszerre látta az üzleti összképet és a legfinomabb marketing részleteket, így segítve a hatékony, gyors és minőségi arculat és honlapkészítést. Fontos szempontunk volt, hogy technikailag megfelelően legyen lefejlesztve az oldal. Gábor segítségével erős alapokra helyeztük online megjelenésünket, köszönjük szépen!

 • Rozgonyi Viktória

  Victoria Rozgonyi Bridalwear

  Saját weboldal tervezése és kivitelezése miatt kerestem fel a céget. Minőségben első osztályú, részletekig menő közös munka során olyan saját weboldalt kaptam, amit a kliensek kimagaslónak titulálnak, egyedinek és nem utolsó sorban profinak éreznek, ahogyan én is! Munkájuk során mindig elérhetőek, segítőkészek, építő jellegű javaslatokkal látnak el, gyorsak, precízen.

 • Bernáth Etelka

  Bernáth Pince

  Már az első telefonos egyeztetés alkalmával könnyű volt közös nevezőre jutni. A további megbeszélések is rendben zajlottak. Rugalmasan kezelték a cég igényeit, és a lehető legtöbbet hoztak ki a weblapból. Tökéletes munkát végeztek, nagyon meg vagyunk elégedve a munkájukkal! Mindenkinek ajánljuk, aki profi, könnyen kezelhető, és kinézetre is igényes weblapot szeretne készíttetni!

 • Sashegyi Adrián

  adom.hu

  Már több projekten is dolgoztunk együtt és nagyon megvagyok elégedve a munkájával. Ha egy előnyt kellene kiemelnem, akkor az az lenne, hogy rengeteg saját ötlettel járult hozzá a megvalósításhoz és nem csak elvégezte a szerződés szerinti pontokat. Ajánlani tudom mindenkinek!

 • Mohai-László Viktória

  ZILDA Tejüzem

  Szuper volt együtt dolgozni. Weboldalunk nagyon esztétikus és felhasználóbarát lett. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket.

 • Báger Nóra

  BAGER NORA Interior

  Egy nagyon egyszerű, tiszta, könnyen érthető tervezői/szakmai bemutatkozó honlap elkészítésével bíztam meg Gábort. A folyamat gördülékeny volt, Gábor gyorsan, egyértelműen és pontosan kommunikál. A honlapommal pedig maximálisan elégedett vagyok.

 • Chris Nyvelt Films

  Nyvelt Krisztián

  Chris Nyvelt Films

  Rugalmas, pontos és gyors munkavégzés. Gábor mindenben a segítségemre volt, és mindent elkövetett, hogy maximálisan elégedett legyek a weboldalammal. Bátran ajánlom mindenkinek!

 • Vasvári József

  SMART DEKOR

  Profi, célratörő csapat, hozzák a beígért eredményt! Sok felesleges és drága kört futottunk más weboldal készítőknél. Ha valaki szeretné ezt megspórolni akkor mindjárt Őket válassza. Szinte bármikor elérhetőek, nincsennek üres ígéretek, időhúzás, mellébeszélés. Mi hosszú távon is rájuk építünk.

 • Mind Mate Inspiration

  Pintér Ádám

  Mind Mate Inspiration

  Kiemelkedő minőségű és teljesítményű szolgáltatás a szakmában!! Kis és középvállalkozásoknak szerintem a legideálisabb döntés. Csak ajánlani tudom.

 • Kertész Ibolya

  Procomtec

  Csak ajánlani tudom. Jövőbelátó gondolkodásmód, utánakövetés, marketing, dizájn egy helyen. Vevői igények magas fokú kiszolgálása.

Dolgozzunk együtt!

"Ne feledd: csak egyszer kelthetsz első benyomást!"