Vélemények

Több mint 40 pozitív vélemény ügyfeleinktől a Google rendszerében.
RentEasy

Ajánlom minden cégnek , aki szeretné weboldalát egy XXII századi technologiával ellátni, és profikra bízni a sikeres weboldal készítést.

Székely András
Szabó Péter

Egy innovatív, főleg képekkel, vizuális élménnyel kommunikáló oldalt képzeltem el, ami letisztult, átlátható és nem egy sablon oldal, ami tucatnyi van a neten. Nagyon tetszik, igazán igényes lett a végeredmény és bármikor tudom még én is szerkeszteni, alakítani, pedig nem vagyok egy nagy it guru...

Szabó Péter

A céggel az együttműködés felért egy üzleti tanácsadással is. Fontosnak tartották, hogy a működési- és a jövőre vonatkozó fejlődési stratégiát is megismerjék annak érdekében, hogy a készülő honlap a vállalkozás profiljának teljes mértékben megfeleljen, elláttak több tanáccsal is - főleg a logót és a design-t illetően...

Rasman-Parti Eszter

...Nagyon elégedett vagyok a kapott szolgáltatással. Precízen készítették el a weboldalamat, és még a logómat is nagyon szépen átterveztük. Mindemellett a csapat nagyon alaposan dolgozik, és nagyon figyel arra, hogy a weboldalam maximálisan működjön...

Vargyas András

3 éve készítettünk céges honlapot Gáborral . Egy ötlettel érkeztünk, melyet Gábor öntött és sokkal jobb lett, mint amit elképzeltünk ! Azóta is karbantartja az oldalt, javaslatokat ad, hogyan lehetne még attraktívabbá tenni. Bátran ajánljuk , mindig segítőkész és gyorsan lereagálta az esetlegesen felmerülő problémákat.

Venesz Teodóra
Chris Nyvelt Films

Rugalmas, pontos és gyors munkavégzés. Gábor mindenben a segítségemre volt, és mindent elkövetett, hogy maximálisan elégedett legyek a weboldalammal. Bátran ajánlom mindenkinek!

Nyvelt Krisztián

A közös muka során mindig gyorsan válaszolt. Rugalmasan kezelte a projekt alakulása során felmerülő újabb igényeket. A tervezés során minden apró részletben én is részt vehettem, így folyamatosan képben voltam. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Csizmadia Péter

Profi segítséget kaptam a logó elképzelésem megvalósításához Anditól. Csak ajánlani tudom rugalmassága, segítőkészsége és nem utolsó sorban szakmai hozzáértése miatt!

Lengyel-Nagy Veronika

Hatalmas tudással és jó ötletekkel valósítják meg a kéréseket. Nagyon meg vagyok elégedve!

Keserű Eszter

Kiváló megoldásokkal szolgálnak legyen szó bármilyen problémáról. Munkájukra igényesek és segítőkészek. Csak ajánlani tudom bárki számára.

Gede Gyula

Nagyon elégedett vagyok. Magas színvonalú szolgáltatás!

Libanoro Christian

Első perctől kezdve tudtam, hogy Gábor személyében A TÖKÉLETES emberre bíztam a honlapom elkészítését. Profi a szakmában, ez egyértelmű a munkáját látván. Óriási köszönettel tartozom, hogy minden egyes elképzelésemet megvalósította, sőt, meg annál is többet! Köszönöm, hogy mindig a rendelkezésemre álltál...

Császár Roland

...Személyükben precíz, jó ízlésű, kreatív, nagyon igényes, türelmes, kedves, segítőkész és mindenben támogató embereket ismerhettem meg! Maximálisan meg voltam elégedve a közös munkával az elejétől a végéig...

Bazsaliné Havancsák Ilona

A csapat csak igényes és letisztult munkát ad ki a kezéből. A webshopom elkészítéséhez számos egyedi megoldásra volt szükség, szerencsére ez sem jelentett gondot. Az elkészült oldallal maximálisan elégedett vagyok. Csak ajánlani tudom!

Novák Péter

...Az oldalunk szupergyors, stílusos, modern, mindenki dicséri! A részletekben a lényeg elvet is kiemelném a munkájához kapcsolódóan: még a térkép is a mi design elemeinkhez illeszkedik, nem csak egy bemásolt zöld Google maps, így nem törik meg az oldal harmóniája...

Gerő Lolita

They had completed five of my online projects swiftly with a professional manner. Their main aim is to provide the highest jobb quality with excellent communication to all customers. I can highly recommend their professional services.

Andras Stefan

Hű tükre az elképzeléseinknek a cég profiljához illő logo, egyedi, letisztult formatervezéssel. Gazdaságpszichológiai szempontokat is figyelembe véve, követve a legújabb trendeket valósította meg a terveinket odafigyeléssel és rugalmasan, gyorsan.

Forrai Valéria

Csak ajánlani tudom. Jövőbelátó gondolkodásmód, utánakövetés, marketing, dizájn egy helyen. Vevői igények magas fokú kiszolgálása.

Kertész Ibolya
Méhészmester

Ismét elégedett vagyok! Szuper kommunikáció, modern design és gyors rendszer. Ajánlom!

Pirk Károly
Ideal-Technology

Ez a csapat amit régóta kerestem! Együttműködő kreatív gondolkodás, innovatív ötletek, rugalmas megoldások, kifogástalan kommunikáció. Átgondolt weblap tervezés, szép modern grafikával. Német partnereink is elismerően nyilatkoztak munkájukról!

Kegyes Mihály
Tőrincsi Tímea

Gyorsan, pontosan, együttműködően kapom meg kéréseim után a legjobb megoldásokat. Nem csak minden úgy teljesül, ahogy szeretném, hanem ahogy javasolhatóan a legjobb!

Tőrincsi Tímea

Profi, célratörő csapat, hozzák a beígért eredményt! Sok felesleges és drága kört futottunk más "weboldal készítőknél". Ha valaki szeretné ezt megspórolni akkor mindjárt Őket válassza. Szinte bármikor elérhetőek, nincsennek üres ígéretek, időhúzás, mellébeszélés. Mi hosszú távon is rájuk építünk.

Vasvári József
Mind Mate Inspiration

Kiemelkedő minőségű és teljesítményű szolgáltatás a szakmában!! Kis és középvállalkozásoknak szerintem a legideálisabb döntés. Csak ajánlani tudom.

Pintér Ádám

Elégedettek voltunk a cég kreatív, rugalmas, segítőkész és gyors munkájával, széles körben foglalkoztak a megbízással, változatos grafikai elemeket és stílusokat felkínálva.

Struba Szabolcs

Profi! Végtelen türelemmel kezelte az értetlenkedésünket. :) Minőségi munkát adott ki a kezéből, maximálisan rugalmas és mindig kiváló ötletekkel támogatta a közös munkát! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Dr. Menyhárt József

Már több projekten is dolgoztunk együtt és nagyon megvagyok elégedve a munkájával. Ha egy előnyt kellene kiemelnem, akkor az az lenne, hogy rengeteg saját ötlettel járult hozzá a megvalósításhoz és nem csak elvégezte a szerződés szerinti pontokat. Ajánlani tudom mindenkinek!

Sashegyi Adrián

Igazán rugalmas, gyors, minőségi szolgáltatást nyújtó profi csapat, biztos fogunk még velük együtt dolgozni!

Nieselberger Zoltán

Dolgozzunk együtt!

"Ne feledd: csak egyszer kelthetsz első benyomást!"