Gyakori kérdések

A modern, időtálló és több csatornán is helytálló grafikák minőségi kivitelezése profi és megbízható grafikus partnert igényel! A weboldal keresőoptimalizálása pedig szintén szakember segítségét indokolja. Mindezekben mi segítünk Neked!

Együttműködésre, folyamatra vonatkozó kérdések

 • Mikor tudjátok kezdeni a munkát?

  Hatékonyságunk és a vállalt határidők teljesíthetősége a projektek precíz ütemezésén, valamint a munkafolyamataink tiszteletben tartásán is múlik. Feladattípus, betáblázottság, valamint megállapodásfüggő, hogy mikor tudunk kezdeni, vagy milyen határidővel tudjuk vállalni az adott munkát. A konkrét feladat meghatározását, beütemezését, szerződésbe foglalását, valamint az előlegszámla teljesítését követően szoktuk elkezdeni a tényleges munkát. Vannak megbízások, melyek kifutása rövidebb vagy épp hosszabb idő. Ez a ránk bízott feladat összetettségének a függvénye.

 • Szoktatok együtt dolgozni marketing kivitelezési projekt kapcsán másokkal?

  A munka jellegétől és a feladatok komplexitásától függ. Bizonyos megbízások esetén a maximális hatékonyság érdekében indokolt lehet a szoros csapatmunka külsős megbízottakkal vagy a megbízó saját csapatával, más ügynökségekkel. Tudunk alkalmazkodni másokhoz, illetve produktívan együtt dolgozni velük, amennyiben a mi elvárásainkat is tiszteletben tartják. A legjobb eredményt jellemzően a saját csapatunkkal tudjuk garantálni.

 • Tulajdonképpen milyen munkát bízhatunk rátok?

  Értéket és minőséget közvetítő, erős vizuális megjelenést kommunikáló online és offline cégarculat létrehozását, mely képes helytállni funkcionálisan az összes általad alkalmazott csatornán. Ránk bízhatod a jövőt érintő kommunikációs stratégiád meghatározását is, de akár a jelenlegi marketing tevékenységeid, felhasználói útvonalaid átvizsgálását is, amennyiben elakadást tapasztalsz vagy szeretnéd felülvizsgálni azt, hogy a márkád mit közvetít magáról jelenleg. Tulajdonképpen rá tudunk mutatni arra, hogyan látnak mások.

  Márkaépítés esetén havidíjas megállapodás szerint a hosszútávú együttműködésben, valamint az eredmények kiértékelésén alapuló, dokumentált stratégiai lépésekben hiszünk. Csak akkor válassz minket partnernek, ha a részletekben rejlő minőség számodra is olyan fontos, mint számunkra. Mi a profi kivitelezésben, az egyenes beszédben és az egyenrangú munkakapcsolatban hiszünk. Várjuk érdeklődésed, ha mindezekkel Te is tudsz azonosulni!

 • Lehetünk üzleti partnerek?

  Amennyiben Te is hasonló területen tevékenykedsz és úgy gondolod szolgáltatásaink összekapcsolhatók, illetve tudnánk egymás munkájának értékét növelni az együttműködés révén, keress meg minket, hátha találunk kapcsolódási pontokat! Hiszünk az értékes munkakapcsolatokban.

 • Mennyi szabad kapacitásotok van?

  Üresjáratról nem igazán tudunk beszélni. A szabad kapacitás a megvalósításra váró feladat és a bevethető erőforrások függvénye is.

  Az éppen futó projektek prioritása nagyban befolyásolja, hogy mikor és milyen jellegű új munkát tudunk vállalni. Kérlek számolj azzal, hogy külsős marketing tanácsadóként pedig csak korlátozott számú ügyfelet tudunk kiszolgálni. Vedd fel velünk a kapcsolatot és érdeklődj.

 • Milyen áron dolgoztok?

  Kínálunk fix áras, havidíjas és projektre szabott szolgáltatásokat is. Sokan vannak jelen a piacon a szakmában, sokan sokféleképpen dolgoznak, viszont az árversenyben mi nem veszünk részt. Garanciát vállalunk az általunk végzett munka minőségére, tehát ha minket választasz nincs lutri, hogy a végeredménnyel elégedett leszel-e vagy sem. Szaktudásunkról megbizonyosodhatsz, ha elolvasod a blogbejegyzéseinket, követed az Instagram csatornánkat, ahol beleshetsz akár a kulisszák mögé is, valamint az elkészült referenciák alatt többnyire az ügyfeleink véleményét is megtalálod. Ha a legolcsóbb megoldást keresed, nem mi leszünk az embereid, viszont ha számodra fontos a jó ár-érték arány, a garantált minőség és a megbízhatóság, akkor helyben vagy.

 • Mennyi tapasztalatotok van a szakmában?

  Több, mint 10 éve vagyunk a szakmában. Volt szerencsénk tapasztalatot szerezni grafikai stúdióban, illetve multinál is, de ma már csak a saját vállalkozásunkban dolgozunk, azokkal az ügyfelekkel, akik számára érték lehet az, amit az évek során megtanultunk. Minden ügyfél egyénre szabott megoldásokat igényel, így folyamatosan minden feladatból tanulunk.

 • Mikor kell fizetnem?

  Szerződéskötést követően, az előlegszámla kiállításakor, valamint a munka végeztével a végszámla kiállítása után.

Egységes megjelenést, cégarculatot érintő kérdések

 • Más grafikai stúdió által készített arculattal tudtok dolgozni?

  Igen. Ha az arculati irányvonalat tovább lehet vinni a meghatározott felületekre és szakmailag helytállónak ítélhető meg.

 • Mit foglal magába egy arculattervezés?

  A hagyományos értelemben vett arculattervezés határvonalai kezdenek elmosódni. A kisarculati elemeket képező logó, névjegykártya, levélpapír, boríték mellett előtérbe került a social profilok egységes megjelenése is, hiszen az arculathoz igazított megjelenés minden felületen fontos. Amennyiben minden kommunikációs csatornán profi, a marketinget vizuálisan és funkcionálisan is támogató cégarculatban gondolkodsz, tőlünk akár a ténylegesen használt felületekhez igazított, kulcsrakész grafikát kapsz.

Márkaépítés, marketing témájú kérdések

 • Honnan tudhatom, hogy a definiált feladatok valóban indokoltak?

  Ismerjük mi is a gyors megoldást kínáló, jól csengő – ám valójában üres – bullshit-eket, melyek könnyen eladják magukat, de tőlünk nem ezt kapod! A tényeken alapuló valódi megoldásokban és a célig téged eljuttatni képes lépésekben hiszünk, melyeket Te teszel meg, de a stabil lábakat mi biztosítjuk hozzá neked. A kivitelezési feladatok konkretizálása elemzést és komplex rendszerszemléletet igényel. A rövid (prioritást élvező) és hosszútávú célok ismeretében a megvalósításra kerülő feladatokat az elvárásoknak megfelelően és a tudásunk szerint veled együtt határozzuk meg. Segítünk, hogy egy más perspektívából meglásd a fától az erdőt.

 • Marketingre van garancia?

  Vagyis úgy akartad kérdezni, hogyan fordítható a pénzem a lehető leghatékonyabban olyan marketing eszközökre melyek hosszútávon eredményeket hoznak majd? Teljesen ügyfél-, illetve feladatfüggő, hiszen minden vállalkozásnak vannak lehetőségei, korlátai, illetve egy fejlődési üteme. Ezekhez mérten lehet a rendelkezésre álló eszközökkel „játszani”. A marketingben minden lépésnek van egy következménye, azaz valamerre mindig billen a mérleg nyelve. Minden döntést együtt hozunk meg. Mi a tudásunkkal és tapasztalatainkkal azt tudjuk neked garantálni, hogy együtt olyan megoldásokat találunk, melyek az erőforrásaidhoz és a pénztárcádhoz mérten a legjobb eredményeket tudják biztosítani.

Honlapkészítéssel, SEO-val kapcsolatos kérdések

 • A honlapkészítés mennyibe kerül?

  Ahány ügyfél, annyi elképzelés, annyiféle lehetőség. Egy honlap elkészítésének árát rendkívül sok tényező befolyásolhatja. Készülhet honlap marketing rendszerbe funkcionálisan építve, egy elképzelés alapján konkrét elvárásokkal, de a kivitelezést teljesen ránk bízva is, szabad kezet kapva a projekt során. Az ár az elvégzendő feladatokkal arányosan növekszik.

 • Milyen határidővel tudtok vállalni megbízást?

  Ha minden felhasználandó anyagot a rendelkezésünkre tudsz bocsájtani, akkor egy bemutatkozó jellegű weboldal akár 4 hét alatt is elkészülhet. Egy bonyolultabb struktúrájú portál esetén azonban ettől több idővel kell számolni. Akárcsak az árkalkuláció, ez is a befektetett munkától függ, valamint egy technikailag késznek mondható, megrendelő által elfogadott honlap később, egy újabb megbízás szerint további „utómunkát” is igényelhet. Grafikai jellegű munka esetén az elképzelés meghatározását és a szerződést kötést követően rövidebb határidőkkel lehet számolni.

 • Új honlapra nem tudok most áldozni, a jelenlegit kellene bővíteni, frissíteni. Tudjátok vállalni?

  Nem. Más munkájába úgymond nem nyúlunk bele. Csak olyan honlapért vállalunk felelősséget, amit az alapoktól kezdve együtt csiszolgatunk, tökéletesítünk a minőségi irányelveink és a közös megállapodás szerint.

 • Lehet később bővíteni az új weboldalamat?

  Igen, hiszen a tartalmi módosítások lehetőségét a rendelkezésedre bocsájtott admin felület biztosítja számodra a honlap átadását követően. A módosítások elvégzését természetesen kérheted tőlunk is. Olyan funkcionális bővítések, melyek magát a struktúrát is befolyásolják, külön árkalkulációt igényelnek.

 • A meglévő tartalmakat át tudjátok venni?

  Igen, de új tartalmat, felhasználásra szánt anyagokat minden esetben Word dokumentumban kérjük átadni. Ez garantálja a munkafolyamatok optimális megszervezését.

 • Új honlappal első helyre fogok kerülni a Google-ben?

  Az új honlap a profi technikai SEO-t természetesen tartalmazza, de az organikus forgalomnövekedés jól szervezett marketing tevékenységet, valamint a célcsoportra szabott, folyamatos értékközpontú tartalomgyártást igényel. A Google algoritmusa folyamatosan frissül, így mára a régi keresőoptimalizálási módszerekkel nem mész sokra. Tulajdonképpen röviden a jó SEO érték egyenesen arányos a felhasználó számára értékes, releváns, folyamatosan frissülő tartalommal. Ehhez természetesen adunk neked tanácsokat, azaz megmutatjuk a szükséges lépéseket is.

 • Fontos számunkra a partneri kapcsolat

 • Elégedettséged fontos számunkra

 • Tapasztalt szakmai hátteret kínálunk

Dolgozzunk együtt!

"Ne feledd: csak egyszer kelthetsz első benyomást!"