Honlap

Saját honlap készítése vagy régi honlap felújítása mellett döntöttél? Tudod mitől jó egy honlap? UI, UX szemléletű, gyors, impulzív. A weblap készítés során nem sablonnal dolgozunk, hanem teljesen rád szabott, egyedi weboldalt kapsz.

Üzleti weboldal készítés előtt pár tudnivaló a vakvágányok elkerülése érdekében

Egy honlap látogatója a különböző felhasználói utakat bejárva kialakít az őt érő ingerek alapján a kínált termékekről vagy épp szolgáltatásokról egy képet.

E kép lényegében az első benyomás, amit meghatároznak az oldalon közzétett információk és a felület áramvonalassága is. Mindezek befolyásolják a további lépéseit, vásárlási szándékát, döntéseit vagy épp azt, hogy elindít-e egy árajánlatkérési folyamatot. Egy online felületen minden gyorsan történik. Amennyiben az oldaladra vezetett felhasználó nem talál a keresési szándékára választ, megoldást, abban az esetben továbbáll és másnál fog kikötni, költeni. A látogatókat nem érdemes elveszíteni, épp ezért a figyelmük megragadására olyan jól átgondolt felépítésű, ráadásul megnyerő vizuális megjelenésű weblappal kell rendelkezned, ami hatékonyan képes vezetni az érdeklődőket az általad meghatározott célok felé.

A kivitelezés tekintetében a honlap készítés árak döntőek lehetnek. Az ajánlatok között azonban egészen nagy különbségek is lehetnek. A témában írt blogcikkünk segíthet Neked a megfelelő döntést meghozni, hiszen ad egy viszonyítási alapot.

Dolgozzunk együtt!

"Ne feledd: csak egyszer kelthetsz első benyomást!"