Közösségi média

A reklámozás világát jelentősen megváltoztató közösségi média mára része lett napjaink online marketing lehetőségeinek. Tudod mit nyújtanak neked a közösségi média platformok? Olvass tartalommarketing témában blogunkon!
Közösségi kommunikáció

Közösségi kommunikáció

Hatékony közösségi kommunikációt szeretnél, de a marketing lehetőségek útvesztőjében bolyongva nem találod a fókuszt? Elakadtál? Íme pár tipp!

Ma már a hagyományos marketing eszközök között említjük a közösségi médiát is. Ha az online marketing vizeire tévedtél, itt a blogon megosztunk veled pár gondolatot, ami hozzásegíthet, hogy az önazonos marketingkommunikáció fogalma számodra is közérthetőbbé váljon.

A márkák, üzleti profilok megjelenésével az online térben számolni kell a folyamatosan áramló végtelen hírfolyammal, ami mondjuk úgy, hogy a te láthatóságodat ronta. Az információs zajban a jó kontent, valamint a profi és megnyerő vizuális megjelenés képes kiemelni, láthatóbbá tenni.

Többek között ehhez is adunk neked tippeket a blogon. A pintyeandi_ux_ui nevű Instagram csatornán pedig Pintye Andrea (marketing tanácsadó és stratéga) képviseli stúdiónkat és lát el hasznos információkkal, marketing tippekkel.

Dolgozzunk együtt!

"Ne feledd: csak egyszer kelthetsz első benyomást!"