Hatékony
weboldal,
több ügyfél,
organikusan

Keresőoptimalizálás

Hogyan tartsd weblapodat a keresők élén?

Ahhoz, hogy weblapod kitűnjön a versenyben, és több látogatót vonzzon, elengedhetetlen a keresőoptimalizálás (SEO) fontosságának megértése. A keresőoptimalizálásnak kritikus szerepe van abban, hogy a potenciális ügyfelek könnyen megtalálják weboldaladat a keresőmotorokban, mint például a Google, Bing vagy Yahoo.

Mi is az a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás (SEO) egy olyan folyamat, amelynek célja, hogy a weboldalad a keresőmotorok találati listáinak élén szerepeljen azokban a kulcsszavakban, amelyek a te tevékenységedre vagy szolgáltatásaidra utalnak. A helyezésed a keresőmotorok rangsorában kulcsfontosságú, mivel a legtöbb látogató csak az első oldal találatai között böngészi az oldalakat.

Hogyan kezdj hozzá?

Ha úgy érzed, hogy weboldaladnak szüksége van a keresőoptimalizálásra, vagy segítségre van szükséged a fent említett elvek megvalósításában, kérj szakértő tanácsot. Egy jó keresőoptimalizálási szakember vagy ügynökség segíthet elérni a kívánt eredményeket.

A keresőoptimalizálás egy folyamatos folyamat, amelynek eredményeként weboldalad hosszú távon is sikeres lehet. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy előlépj a versenytársak közül, és növeld az online jelenléted hatékonyságát!

Bízunk benne, hogy tudunk segíteni céljaid elérésében. Ha további kérdéseid vannak, vagy segítségre van szükséged a SEO folyamatban, fordulj hozzánk!

SEO egy összetett folyamat, amelynek célja, hogy javítsa egy weboldal láthatóságát a keresőmotorok találati listáin, mint például a Google.

A keresőoptimalizálás legfontosabb elemei

 • Kulcsszókutatás (Keyword Research): Ez az első és egyik legfontosabb lépés a SEO folyamatban. Kulcsszókutatás során megpróbálod megtalálni azokat a kulcsszavakat vagy kifejezéseket, amelyek a potenciális látogatóid a legvalószínűbben használják, amikor keresnek olyan információkat vagy termékeket, amelyeket te kínálsz. Ez az alapja annak, hogy milyen tartalmat készíts a weboldaladon.
 • On-Page SEO (Oldalbeli SEO): Az on-page SEO azon tényezők összességét jelenti, amelyeket közvetlenül a weboldaladon módosíthatsz és optimalizálhatsz. Ide tartozik a cím, meta leírás, címkecímkék, tartalomminőség, kulcsszó használat, képek alt szövegek, URL-struktúra és sok más tényező. Az on-page SEO célja, hogy a keresőmotorok könnyen megérthessék, miről szól az oldalad, és hogyan releváns a keresett kulcsszavakra.
 • Technikai SEO: Ez a része a SEO-nek foglalkozik a weboldal technikai aspektusaival, mint például a weboldal betöltési sebessége, mobilbarátság, SSL tanúsítvány használata, URL-átirányítások és egyebek. A technikai SEO segít abban, hogy a weboldalad gyorsan betöltődjön és jól működjön mindenféle eszközön és böngészőben.
 • Linkprofil (Link Profile): A linkprofil azt mutatja, hogy más weboldalak mennyi hivatkozást (visszatérő linkeket) tartalmaznak az oldaladra. Minél több minőségi weboldal hivatkozik az oldaladra, annál nagyobb az esélye, hogy a keresőmotorok jobb helyezést adnak az oldaladnak a találati listájukban.
 • Belső linkek (Internal Links): Ezek a weboldalad belső linkjei, amelyek segítik a látogatókat a weboldaladon való navigációban, és egyúttal azt is jelzik a keresőmotoroknak, hogy melyik oldalak a legfontosabbak az oldalon.
 • Keresőoptimalizált tartalom készítése: A tartalom az egyik legfontosabb tényező a keresőoptimalizálásban. A tartalomnak relevánsnak és értékesnek kell lennie a látogatók és a keresőmotorok számára is. Ide tartozik a blogbejegyzések írása, termékoldalak tartalmának optimalizálása és sok más.
 • Helyi SEO (Local SEO): Ha egy helyi üzleted van, a helyi SEO segít abban, hogy a helyi keresésekben magasabb helyezést érj el. Ez magában foglalja a Google Cégek oldal optimalizálását, online vélemények kezelését és a helyi kulcsszavak használatát a tartalomban.
 • Analitika és Monitoring: Fontos a weboldal teljesítményének és az SEO eredményeinek nyomon követése. Olyan analitikai eszközök, mint a Google Analytics és a Google Search Console segítségével figyelemmel kísérheted a látogatóidat és a kulcsszó-helyezéseket, és módosíthatsz a stratégiádon a legjobb eredmények érdekében.

Az SEO folyamat komplex és hosszú távú elkötelezettséget igényel. A cél az, hogy hosszú távon magasabb helyezést érj el a keresőmotorok találati listáján, és így több látogatót vonzhass weboldaladra. Az SEO világa folyamatosan változik, ezért fontos, hogy kövesd a legfrissebb trendeket és alakítsd az SEO stratégiádat az aktuális követelmények szerint.

A SEO eredményei és azok eléréséhez szükséges idő nagymértékben függenek több tényezőtől, és nem lehet egyértelmű választ adni a várható időtartamra minden helyzetben. Az SEO folyamata hosszú távú elkötelezettséget igényel, és számos tényező befolyásolja, hogy mennyi időbe telik a kívánt eredmények elérése.

Kulcsfontosságú tényezők

 • Konkurencia: A versenytársak száma és ereje nagyban befolyásolja, hogy mennyi időbe telik a jó helyezések elérése. A versengő piacokon a jobb helyezésekért keményebb munka és több idő szükséges.
 • Kulcsszavak konkurenciája: A kulcsszavak konkurenciája szintén fontos tényező. Néhány kulcsszó könnyen megtalálható lehet, míg mások versenyképesek, és hosszabb ideig tart, mire előre lehet lépni.
 • Weboldal állapota: Az alapvető technikai SEO-problémák és hibák kijavítása segíthet a gyorsabb eredmények elérésében. Egy technikailag egészséges weboldal hatékonyabban tudja kihasználni a SEO erőforrásokat.
 • Tartalom minősége: Minőségi, releváns és eredeti tartalom gyorsabban növelheti a weboldal láthatóságát és rangsorolását.
 • Linkprofil minősége: A linkprofil minősége és az oldalra mutató linkek száma fontos szerepet játszanak a SEO sikerében. A jó minőségű visszahivatkozások és linképítési stratégia segíthet a weboldal előrelépésében.
 • Keresőmotorok algoritmusa: A keresőmotorok algoritmusaiban bekövetkező változások is befolyásolják a SEO eredményeket. Ezek az algoritmusok folyamatosan frissülnek, és ezért fontos a stratégia folyamatos frissítése is.
 • Már meglévő helyezések: Ha már vannak jól helyezett oldalak, akkor könnyebben lehet tovább javítani ezeken a helyezéseken, mint egy új weboldalt promózással.

Az általános szabályként azt mondhatjuk, hogy a SEO eredményei hónapokig vagy akár évekig is eltarthatnak, attól függően, hogy milyen versenyképes a piac és milyen erőforrásokat és szakértelmet szánsz rá. Az első látható eredmények általában néhány hónapon belül elérhetők, de a hosszú távú stabil helyezések elérése további időt igényel.

Az együttműködés az ügyféllel a folyamat során, valamint a rendszeres jelentések és monitoring segítnek abban, hogy az ügyfél megértse és értékelje a folyamatot és az eredményeket.

Garantált minőség

Minden munkafolyamatunkat arra építjük, hogy az elvállalt projektbe minden tudásunkat beletehessük. Nyugodt lehetsz, hogy árban és minőségben a legjobbat kaptad, nem fogy el a tudásunk munka közben, számíthatsz ránk évek múlva is, akárcsak a többi ügyfelünk.

Keresőoptimalizálás

Ismerd meg, miért vagyunk a weboldalak és a keresőoptimalizálás szakértői. Segítünk növelni online jelenléted hatékonyságát és sikerét. Hatékony weboldal, több ügyfél, organikusan! Fektess be céged online jelenlétébe, hidd el, megéri.
 • Oldal élmény

  Technikai SEO, sebesség elemzés, kódminőség vizsgálata.

 • Reális ár-érték arány

  Hosszútávú együttműködésre építő, minőségi szolgáltatás, széles körű szakmai támogatással elérhető áron.

 • Kereső­optimalizálás

  Alapos kulcsszó lefedettség, hogy garantáltan megtaláljanak a keresőkben.

 • Minőségi tartalom

  Kulcsszavak, kulcsszó kombinációk, valamint kapcsolódó keresési kifejezések szerint felépített tartalom struktúra.

 • Gyors oldalbetöltés

  Sebesség alapú kódolás akár 100 / 95+ pontos weboldal.

 • Partneri kapcsolat

  Folyamatos rendelkezésre állás a teljes kivitelezés során, és átadás után sem hagyunk magadra.

SEO csomagjaink

Látványos, átgondolt, és minden platformon tökéletes egyedi weboldalakat készítünk haladó gondolkodású vállalkozásoknak. Másik fő szakterületünk a keresőoptimalizálás, ezért nem csak szép, de hatékony weblapot is kapsz tőlünk.
 • START

  Mi nem csinálunk "csak" weboldalt.

  Kapott tartalom SEO fókuszú átdolgozása a kulcsszókutatás eredménye alapján a jobb organikus eredményért.

  • Kulcsszókutatás: Az alapvető kulcsszavak kiválasztása a célközönség eléréséhez.
  • On-Page Optimalizálás: Az oldal belső szerkezetének javítása, beleértve a címek, meta leírások, URL-struktúra és képaláírások optimalizálását.
  • Technikai optimalizálás: Az oldal sebességének javítása, mobilbarát kialakítás és SEO-barát kódolás beállítása.
  • Alapvető tartalomoptimalizálás: Az oldalon található tartalom (cikkek, képek stb.) optimalizálása a kulcsszavak köré.
  • Google Analytics és Search Console beállítása: Az oldal teljesítményének és látogatói viselkedésének nyomon követése.
  80.000 HUF
 • PRO

  Profi segítség, maximális hatékonyság!

  Részletes SEO kutatás során dokumentált felhasználói keresési kifejezésekhez igazított tartalom (szükség esetén szövegírással), valamint marketing előkészítés alapján javasolt struktúra.

  Azoknak ajánljuk, akiknek a profi tartalommarketing kimondottan fontos, mert dinamikusan szeretnének növekedni az organikus elérésekre is építve.

  • A START csomag részei.
  • Tartalom optimalizálás: A kapott tartalom SEO fókuszú átdolgozása a kulcsszókutatás eredménye alapján.
  • Tartalomstratégia kidolgozása: Tartalomtervezés és publikáció a kulcsszavak köré, beleértve blogbejegyzéseket, infografikákat és videókat.
  • Lokális SEO: Ha az oldal helyi szolgáltatásokat vagy üzleteket népszerűsít, akkor a helyi keresésekhez való optimalizálás is fontos.
  • Tartalom gyártás, bővítés konkurencia vizsgálattal egybekötve.
  • Későbbi tartalommarketinghez, blogbejegyzés íráshoz, PPC hirdetésekhez szükséges kulcsszavak, keresési kifejezések listájának átadása a hosszú távú marketing célok támogatása érdekében.
  160.000 HUF
 • HAVI

  Fektess be céged online jelenlétébe!

  A keresőoptimalizálás hosszú távú folyamat, és a havidíjas csomag lehetőséget ad a folyamatos fejlesztésre és optimalizálásra a versenytársakkal szembeni előny megtartása érdekében.

  • Folyamatos monitorozás és riportálás: Rendszeres jelentések készítése a teljesítményről és javítások végrehajtása az eredmények alapján.
  • Állandó tartalomfrissítés: Rendszeres új tartalom hozzáadása és a régi tartalom aktualizálása.
  • Számos kulcsszó optimalizálása: Több kulcsszó célzása, a helyezések folyamatos javítása.
  • Google Analytics és Search Console: Az oldal teljesítményének és látogatói viselkedésének nyomon követése.
  15.000 HUF / hó

Gyakori kérdések

Lehet később bővíteni az új weboldalamat?

Igen, hiszen a tartalmi módosítások lehetőségét a rendelkezésedre bocsájtott admin felület biztosítja számodra a honlap átadását követően. A módosítások elvégzését természetesen kérheted tőlunk is. Olyan funkcionális bővítések, melyek magát a struktúrát is befolyásolják, külön árkalkulációt igényelnek.

Marketingre van garancia?

Vagyis úgy akartad kérdezni, hogyan fordítható a pénzem a lehető leghatékonyabban olyan marketing eszközökre melyek mind rövid-, mind hosszútávon eredményeket hozhatnak? Teljesen ügyfél-, illetve feladatfüggő, hiszen minden vállalkozásnak vannak lehetőségei, korlátai, illetve egy fejlődési üteme. Ezekhez mérten lehet a rendelkezésre álló eszközökkel „játszani”. A marketingben minden lépésnek van egy következménye, azaz valamerre mindig billen a mérleg nyelve. Minden döntést együtt hozunk meg. Mi a tudásunkkal és tapasztalatainkkal azt tudjuk neked garantálni, hogy együtt olyan megoldásokat találunk, melyek az erőforrásaidhoz és a pénztárcádhoz mérten a legjobb eredményeket tudják biztosítani.

Mitől jó egy honlap?

A jó és a rossz webhelyek közötti alapvető különbség a vizuális vonzerőben, a következetes kommunikációban és abban rejlik, hogy segíti-e a vállalkozást az üzleti célok elérésében. Egy jó weboldal áttekinthető szerkezetű, felhasználóbarát, könnyen kezelhető, reszponzív és a felhasználók számára értékes információkat közöl. Ezzel szemben egy rossz weboldal még akár bosszúságot is okoz. Ha saját céges, üzleti honlap készítés előtt állsz, olvasd el cikkünket, mert a minőségnek vannak fontos elemei és ezeket összegyűjtöttük Neked egy kupacba.

Melyek a legfontosabb SEO trendek 2022-ben?

Bár a Google algoritmusok rohamos tempóban fejlődnek, a folyamatos keresőoptimalizálás továbbra is szükséges a találati listában elfoglalni kívánt jó pozíciók megszerzéséhez és megtartásához. A 2022. évi SEO marketing stratégia meghatározásához íme pár rangsorolást befolyásoló tényező, melyekbe betekintést kínál cikkünk.

A honlap készítés árak között miért lehetnek lényegi különbségek?

Cégtulajdonosként, vállalkozóként, ha szeretnél egy saját webhelyet, választhatsz egyedi kódolású vagy nyílt forráskódú sablon alapján felépített webhely között. Gyors és olcsó megoldásnak tűnhet például egy jó WordPress sablon, ha a weboldal készítés során az árak a döntő tényező. Azonban a hosszútávú fenntarthatóságot tekintve a teljesen rád szabott honlap kínál jobb garanciát a versenyképességre. A témában írtunk számodra egy cikket is, hogy a két lehetőséget könnyebb legyen összehasonlítani.

Mi az a SEO?

SEO (Search Engine Optimization) a keresőoptimalizálás rövidítése. Olyan folyamat, amely során egy weboldalt vagy weboldalakat optimalizálnak annak érdekében, hogy a keresőmotorok, például a Google, a lehető legjobban rangsorolják őket a releváns kulcsszavak keresési eredményeiben.

Mi a kulcsszókutatás jelentősége?

A kulcsszókutatás során olyan kulcsszavakat azonosítunk, amelyekre a potenciális látogatók valószínűleg keresnek. Ez meghatározza a tartalmi stratégiát és segít megtalálni a legrelevánsabb kulcsszavakat az optimalizáláshoz.

Mi az on-page és off-page SEO?

Az on-page SEO a weboldal belső elemekkel foglalkozik, például a címekkel, meta leírásokkal, tartalommal és struktúrával. Az off-page SEO pedig az oldalra mutató hivatkozások (backlink-ek) és más külső tényezők, például a közösségi média és az online hírnév kezelésével foglalkozik.

Milyen szerepe van a backlink-eknek a SEO-ban?

A backlink-ek olyan más weboldalakról érkező hivatkozások, amelyek a weboldaladra mutatnak. A minőségi backlink-ek növelik az oldal hitelességét a keresőmotorok szemében, és hozzájárulnak a jobb helyezések eléréséhez a keresőmotorok találati listájában.

Mi az a meta leírás, és miért fontos?

A meta leírás egy rövid, informatív szöveg, amely a keresőmotorok találati listájában jelenik meg egy weboldal címe alatt. A megfelelően megfogalmazott meta leírás segíti a látogatókat abban, hogy eldöntsék, hogy a kattintsanak-e az adott találatra, vagy sem.

Mi a mobilbarát tervezés (responsive design) jelentősége?

A mobilbarát tervezés olyan weboldaltervezési módszer, amely lehetővé teszi, hogy az oldal megfelelően jelenjen meg és használható legyen mobil eszközökön, például okostelefonokon és táblagépeken. A mobilbarát oldalakat a keresőmotorok előnyben részesítik a mobilkészülékeken kereső látogatók érdekében.

Mi az a helyi SEO?

A helyi SEO célja, hogy egy vállalkozás vagy szolgáltatás helyi keresési eredményekben való jobb megjelenítését biztosítsa. Ez különösen fontos azoknak a vállalkozásoknak, amelyek helyi szinten ügyfeleket szeretnének szerezni.

Mi az a közzétett tartalom (evergreen content)?

A közzétett tartalom olyan tartalom, amely hosszú távon releváns és értékes marad a látogatók számára. Ilyen tartalom lehet például útmutatók, tippek és információk, amelyek idővel nem veszítik el értéküket.

Hogyan mérhető az SEO eredményessége?

A SEO eredményességét különböző módszerekkel mérhetjük, például a látogatószám növekedésével, a kulcsszavak helyezéseivel a keresőmotorokban, a konverziók növekedésével és az online hírnév javulásával.

Mi a Google Analytics és a Google Search Console szerepe az SEO-ban?

A Google Analytics segít a weboldal teljesítményének és a látogatói viselkedés elemzésében. A Google Search Console pedig lehetővé teszi az oldal indexelésének ellenőrzését és további SEO adatok elérését a Google keresőben.

Mennyi tapasztalatotok van a szakmában?

Több, mint 15 éve vagyunk a szakmában. Volt szerencsénk tapasztalatot szerezni grafikai stúdióban, illetve multinál is, de ma már csak a saját vállalkozásunkban dolgozunk, azokkal az ügyfelekkel, akik számára érték lehet az, amit az évek során megtanultunk. Minden ügyfél egyénre szabott megoldásokat igényel, így folyamatosan minden feladatból tanulunk.

Új honlappal első helyre fogok kerülni a Google-ben?

Az új honlap a profi technikai SEO-t természetesen tartalmazza, de az organikus forgalomnövekedés jól szervezett marketing tevékenységet, valamint a célcsoportra szabott, folyamatos értékközpontú tartalomgyártást igényel. A Google algoritmusa rendszeresen frissül, így mára a régi keresőoptimalizálási módszerekkel nem mész sokra. Tulajdonképpen kijelenthetjük, hogy a jó SEO érték egyenesen arányos a felhasználó számára értékes, releváns, folyamatosan frissülő tartalommal. A minőségi és technikailag is jól szuperáló tartalomgyártáshoz természetesen adunk neked tanácsokat, azaz megmutatjuk a szükséges lépéseket. Összehoztunk neked egy kis olvasnivalót is arról, hogy milyen gyakorlat vezet el odáig, hogy a Google találati listáján előkelő helyre kerülj.

Mi a vendégcikk írás legfőbb előnye?

Lényegében a minőségi linképítés. Saját blog írás mellett lehetőséged van a honlapod organikus forgalmának növelésére a technikai SEO fókuszú vendégblogolás révén is, mely már a tartalommarketing magasabb szintjének minősül. A kimondottan keresőmotorokra optimalizált SEO alapú szövegírás alapos kulcsszókutatással kezdődik, épp ezért egy jól megírt tartalom révén kölcsönösen előnyöket élvez mind a cikk szerzője, mind a cikk publikálója. Vendégcikk csere témában olvasd el a hozzá kapcsolódó blogcikkünket!

Ügyfeleink véleménye

Több mint 55 pozitív vélemény ügyfeleinktől a Google rendszerében.
 • Rozgonyi Viktória

  Victoria Rozgonyi Bridalwear

  Saját weboldal tervezése és kivitelezése miatt kerestem fel a céget. Minőségben első osztályú, részletekig menő közös munka során olyan saját weboldalt kaptam, amit a kliensek kimagaslónak titulálnak, egyedinek és nem utolsó sorban profinak éreznek, ahogyan én is! Munkájuk során mindig elérhetőek, segítőkészek, építő jellegű javaslatokkal látnak el, gyorsak, precízen.

 • Méhes Ákos

  KiwiSun UK

  Profi hozzáállás, kiváló ár/érték arány. Gyorsan, rugalmasan kezeli a problémákat. Könnyű elérhetőség.

 • Tőrincsi Tímea

  Tőrincsi Tímea

  Gyorsan, pontosan, együttműködően kapom meg kéréseim után a legjobb megoldásokat. Nem csak minden úgy teljesül, ahogy szeretném, hanem ahogy javasolhatóan a legjobb!

Dolgozzunk együtt!

"Ne feledd: csak egyszer kelthetsz első benyomást!"