Weboldal készítés és webdesign tervezés Vác

Prémium minőségű, reszponzív honlap készítés, elemzésekre épülő egyedi weblap fejlesztés váci cégek és vállalkozások számára marketing orientált szemlélettel, tartalomgyártással, a későbbi dinamikus növekedést biztosító stratégiai javaslatokkal.
weboldal készítés, honlapkészítés, weblap készítés, webdesign
A mérhető eredményekre optimalizált, korszerű honlapkészítés a szenvedélyünk.

A mérhető eredményekre optimalizált, korszerű honlapkészítés a szenvedélyünk.

A márkaépítés területén belül a technikai SEO, valamint az UI, UX irányelvek mentén felépített, modern, felhasználóbarát üzleti weblapkészítés a szakterületünk. Számíthatsz ránk Vác és környékén, illetve az ország egész területén.

A mai felgyorsult világunkban az egyik legértékesebb dolog az idő, főleg egy vállalkozás szemszögéből. Igényes, letisztult webdesign könnyen használható admin rendszerre építve, egyedi elképzelésed és igényeid figyelembe véve. Minden honlapot olyan gondosan készítünk el, mintha magunknak terveznénk. Megbízható weblap készítő partneredként megbízás összegéből a maximumot kihozva, sőt többet is adva nyújtva szeretnénk hozzájárulni a sikeredhez és ahhoz, hogy hosszútávon tudjunk közösen együtt dolgozni. Maximális odafigyeléssel állunk hozzád, és segítünk, hogy vállalkozásod minősége hűen képviselve legyen az online térben is. Hozd ki a maximumot a céged online jelenlétéből!

A mérhető eredményekre optimalizált, korszerű honlapkészítés a szenvedélyünk.

Miért szükséges profi weboldal a váci vállalkozásoknak is?

A versenyképesség fenntartásának, növelésének kulcsa a következetes, önazonos online jelenlét, amire mindenkinek szüksége van a mai világban akár induló vállalkozásról akár egy már régóta működő cégről beszélünk.

Az általunk készített mobilbarát weboldal keresőoptimalizált (Google-barát) struktúrát kap, ami tovább erősíthető folyamatos, SEO fókuszú tartalombővítéssel az organikus forgalomnövelés szolgálatában. A könnyen használható admin felület a sajátkezű weblap szerkesztés, tartalomfeltöltés lehetőségét biztosítja számodra, elképzeléseid és igényeid szerint. Weboldalad ezáltal Te magad is bármikor tovább bővítheted. Minimális számítógépes tudással tudod szerkeszteni és bármikor új tartalommal ellátni, de természetesen ezt ránk is bízhatod. A weboldal fejlesztés ára tartalmazza az oktatást, hogy magabiztosan használd a tartalom szerkesztőt. A tartalmat akár több nyelven is kérheted, a fordításban is tudunk segíteni.

Mitől jó egy honlap?

A pozitív felhasználói élmény szolgálatában álló weboldal felépítésének eszközkészlete:
 • Mobilbarát megjelenés

  Aprólékosan kidolgozva, optimalizálva minden platformra.

 • Megnyerő webdesign

  Egyénre szabott, letisztult, képernyőmérethez igazodni képes reszponzív weboldal.

 • Felhasználóbarát felület

  Logikus elrendezés, gördülékeny használhatóság, könnyed navigációs lehetőség.

 • Funkcionalitás

  Piaci pozicionálásra épített látványos, egyéni értékeket kidomborító megoldások.

 • Marketing szemlélet

  Értékesítés támogatása a konverziós arány növelésének biztosításával.

 • Kereső­optimalizálás

  Alapos kulcsszó lefedettség, hogy garantáltan megtaláljanak a keresőkben.

 • Minőségi tartalom

  Kulcsszavak, kulcsszó kombinációk, valamint kapcsolódó keresési kifejezések szerint felépített tartalom struktúra.

 • Gyors oldalbetöltés

  Sebesség alapú kódolás akár 100 / 95+ pontos weboldal.

 • Weboldal analitika

  Részletes látogató statisztikák könnyen és gyorsan.

 • Szerkesztési lehetőség

  Saját fejlesztésű admin felületünkről könnyedén módosítható a tartalom.

 • Garantált minőség

  Aktuális trendeknek, követelményeknek, technológiáknak maximálisan megfelelő programozás.

 • Partneri kapcsolat

  Folyamatos rendelkezésre állás a teljes kivitelezés során, és átadás után sem hagyunk magadra.

Szolgáltatásaink

Látványos, átgondolt, és minden platformon tökéletes egyedi weboldalakat készítünk haladó gondolkodású vállalkozásoknak. Válassz minket weblapfejlesztő partnerednek, mert segítségedre lehetünk az alábbiakban:
 • Honlapkészítés

  Reszponzív üzleti weboldal, céges honlap

  Egy weblap grafikája az első benyomás pozitív erejével felvértezve lehet megnyerő, ám a funkcióját hatékonyan betöltő honlap elkészítése nem csak ennyiből áll. A munkafolyamat minden állomása nagy alaposságot igényel. A minőség a részletekben rejlik.

 • Logó & arculat tervezés

  Tesreszabott, egységes céges megjelenés

  Hátravetheti a hirdetéseid vagy egyéb márkát építő reklámtevékenységeid sikerét, ha a grafikád a marketinged gyenge láncszeme. A márkádnak profi, egyedi megjelenésre van szüksége, hogy megkülönböztethető és felismerhető legyen a piacon.

 • Keresőoptimalizálás

  Hogyan tartsd weblapodat a keresők élén?

  Ismerd meg, miért vagyunk a weboldalak és a keresőoptimalizálás szakértői. Segítünk növelni online jelenléted hatékonyságát és sikerét. Hatékony weboldal, több ügyfél, organikusan! Fektess be céged online jelenlétébe, hidd el, megéri.

 • Tartalommarketing

  Google barát szövegírás, tartalomgyártás

  A különféle platformok hatékony online marketing eszközök lehetnek megfelelő tartalomgyártás és következetes marketingkommunikáció esetén. Azonban a csatornák teljesítményének javítása számos kihívás elé állíthatja a márkákat. Javaslatokra van szükséged?

Munkáink

A megjelenésed a vállalkozásod tükre, ezért különös figyelmet fordítunk rá, hogy az minden felületen hűen képviseljen Téged.
Ötletes, kreatív és jó minőségű weboldalakat készítünk, amik a design-on túl önmagukban is tovább gazdagítják a felhasználói élményt. Szeretnél cégeddel felkerülni erre a listára?

Miért mi?

Vállalkozásod számára nagyon fontos egy bemutatkozó weboldal. Ha nem is elsődleges, hogy ügyfelet hozzon, akkor is presztizs és igényesség kérdése 2023-ban. Segítünk, hogy elérd céljaid az online térben!
 • Szenvedély

  & elhivatottság

  Imádjuk a munkánkat. A ránk bízott feladat a szenvedélyünk, ezért minden általunk készített projektet olyan szintű törődéssel kezelünk, mintha a sajátunkról lenne szó.

 • Rugalmasság

  & megbízhatóság

  Nincs két egyforma ügyfél. Minden szolgáltatás mögött egy ember áll, ezért mindenkinek másra van szüksége nemcsak a feladatok végrehajtásában, de az ügyfélkapcsolatban is.

 • Tapasztalat

  & eredményesség

  Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Nem találgatunk, pontosan tudjuk melyik projekt esetén mit kell csinálni. Stabil szakmai hátteret kínálunk.

 • Tudás

  & hatékonyság

  Folyamatosan képezzük magunkat, tanulunk az ügyfeleinktől, tanulunk a piactól, tanulunk a konkurenciától. A tudásunkat pedig igyekszünk maradéktalanul implementálni.

Ügyfeleink véleménye

Több mint 55 pozitív vélemény ügyfeleinktől a Google rendszerében.
 • Császár Roland

  ROLAND DRIVING INSTRUCTION

  Első perctől kezdve tudtam, hogy Gábor személyében A TÖKÉLETES emberre bíztam a honlapom elkészítését. Profi a szakmában, ez egyértelmű a munkáját látván. Óriási köszönettel tartozom, hogy minden egyes elképzelésemet megvalósította, sőt, meg annál is többet! Köszönöm, hogy mindig a rendelkezésemre álltál és azonnal válaszoltál kivétel nélkül minden esetben az üzeneteimre. 10/10, biztosan dolgozunk még együtt a jövőben! Gyors weblap, kiválló ár!

 • Nyvelt Krisztián

  Chris Nyvelt Films

  Rugalmas, pontos és gyors munkavégzés. Gábor mindenben a segítségemre volt, és mindent elkövetett, hogy maximálisan elégedett legyek a weboldalammal. Bátran ajánlom mindenkinek!

 • Laczovics Attila

  HL-Lab Környezetvédelmi és Talajvizsgáló Laboratórium

  Már az első telefonbeszélgetés során körvonalazódott bennünk, hogy nem akarunk más szolgáltatót keresni, impulsedesign által készített honlapot szeretnénk! Nem csak az előzetesen megtekintett referenciamunkák nyerték el a tetszésünket, hanem az a profi hozzáállás, rugalmasság és segítőkészség, melyet a honlap elkészülése során végig tapasztaltunk. Összességében nagyon elégedettek vagyunk, mert azt kaptuk amit szerettünk volna, vagy talán egy kicsit még többet is!

Garantált minőség

Minden munkafolyamatunkat arra építjük, hogy az elvállalt projektbe minden tudásunkat beletehessük. Nyugodt lehetsz, hogy árban és minőségben a legjobbat kaptad, nem fogy el a tudásunk munka közben, számíthatsz ránk évek múlva is, akárcsak a többi ügyfelünk.

Kapcsolattartóink

Sikeres honlapot szeretnél? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Cikkeink

Kiváncsi vagy az aktuális webdesign trendekre? Hasznos tanácsok, SEO és marketing trükkök vállalkozásod számára.

Gyakori kérdések

A honlapkészítés mennyibe kerül?

Ahány ügyfél, annyi elképzelés, annyiféle lehetőség. Bár oldalunkon feltüntettük a leggyakoribb weboldal készítés csomagok listáját, tudnod kell, hogy egy személyre szabott honlap elkészítésének költségét rendkívül sok tényező befolyásolhatja. Készülhet weblap marketing rendszerbe funkcionálisan építve, egy elképzelés alapján konkrét elvárásokkal, de a kivitelezést teljesen ránk bízva is, szabad kezet adva a kivitelezés során. Az ár az elvégzendő feladatokkal arányosan növekszik. Weboldal készítés árak témában írtunk egy blogcikket is.

Milyen határidővel tudtok vállalni megbízást?

Ha minden felhasználandó anyagot a rendelkezésünkre tudsz bocsájtani, akkor egy bemutatkozó jellegű weboldal akár 4 hét alatt is elkészülhet. Egy bonyolultabb struktúrájú portál esetén azonban ettől több idővel kell számolni. Akárcsak az árkalkuláció, ez is a befektetett munkától függ, valamint egy technikailag késznek mondható, megrendelő által elfogadott honlap később, egy újabb megbízás szerint további „utómunkát” is igényelhet. Grafikai jellegű munka esetén az elképzelés meghatározását és a szerződést kötést követően rövidebb határidőkkel lehet számolni.

Jelenlegi weblapom szeretném bővíteni, frissíteni. Tudjátok vállalni?

Nem. Más munkájába úgymond nem nyúlunk bele. Csak olyan honlapért vállalunk felelősséget, amit az alapoktól kezdve együtt csiszolgatunk, tökéletesítünk a minőségi irányelveink és a közös megállapodás szerint.

Lehet később bővíteni az új weboldalamat?

Igen, hiszen a tartalmi módosítások lehetőségét a rendelkezésedre bocsájtott admin felület biztosítja számodra a honlap átadását követően. A módosítások elvégzését természetesen kérheted tőlunk is. Olyan funkcionális bővítések, melyek magát a struktúrát is befolyásolják, külön árkalkulációt igényelnek.

A meglévő tartalmakat át tudjátok venni?

Igen, de új tartalmat, felhasználásra szánt anyagokat minden esetben Word dokumentumban kérjük átadni. Ez garantálja a munkafolyamatok optimális megszervezését.

Mitől jó egy honlap?

A jó és a rossz webhelyek közötti alapvető különbség a vizuális vonzerőben, a következetes kommunikációban és abban rejlik, hogy segíti-e a vállalkozást az üzleti célok elérésében. Egy jó weboldal áttekinthető szerkezetű, felhasználóbarát, könnyen kezelhető, reszponzív és a felhasználók számára értékes információkat közöl. Ezzel szemben egy rossz weboldal még akár bosszúságot is okoz. Ha saját céges, üzleti honlap készítés előtt állsz, olvasd el cikkünket, mert a minőségnek vannak fontos elemei és ezeket összegyűjtöttük Neked egy kupacba.

Melyek a legfontosabb SEO trendek 2022-ben?

Bár a Google algoritmusok rohamos tempóban fejlődnek, a folyamatos keresőoptimalizálás továbbra is szükséges a találati listában elfoglalni kívánt jó pozíciók megszerzéséhez és megtartásához. A 2022. évi SEO marketing stratégia meghatározásához íme pár rangsorolást befolyásoló tényező, melyekbe betekintést kínál cikkünk.

Mit jelent a webdesign készítés a gyakorlatban ma?

A jól teljesítő weblapokkal szemben támasztott elvárás, hogy minden eszközön jól használhatók legyenek az asztali számítógépektől kezdve egészen az okostelefonokig. A reszponzívitás rangsorolást befolyásoló tényezők között szerepel, a profi kivitelezéshez pedig szükségszerű, hogy tartalom felhasználóbarát megjelenítése szempontjából maga a webdesign is rugalmas, illetve minél jobban optimalizált legyen. A webdesign tervezés folyamata került szemléltetésre ebben a blogcikkben.

A honlap készítés árak között miért lehetnek lényegi különbségek?

Cégtulajdonosként, vállalkozóként, ha szeretnél egy saját webhelyet, választhatsz egyedi kódolású vagy nyílt forráskódú sablon alapján felépített webhely között. Gyors és olcsó megoldásnak tűnhet például egy jó WordPress sablon, ha a weboldal készítés során az árak a döntő tényező. Azonban a hosszútávú fenntarthatóságot tekintve a teljesen rád szabott honlap kínál jobb garanciát a versenyképességre. A témában írtunk számodra egy cikket is, hogy a két lehetőséget könnyebb legyen összehasonlítani.

Mi az a SEO?

SEO (Search Engine Optimization) a keresőoptimalizálás rövidítése. Olyan folyamat, amely során egy weboldalt vagy weboldalakat optimalizálnak annak érdekében, hogy a keresőmotorok, például a Google, a lehető legjobban rangsorolják őket a releváns kulcsszavak keresési eredményeiben.

Mi a kulcsszókutatás jelentősége?

A kulcsszókutatás során olyan kulcsszavakat azonosítunk, amelyekre a potenciális látogatók valószínűleg keresnek. Ez meghatározza a tartalmi stratégiát és segít megtalálni a legrelevánsabb kulcsszavakat az optimalizáláshoz.

Mi az on-page és off-page SEO?

Az on-page SEO a weboldal belső elemekkel foglalkozik, például a címekkel, meta leírásokkal, tartalommal és struktúrával. Az off-page SEO pedig az oldalra mutató hivatkozások (backlink-ek) és más külső tényezők, például a közösségi média és az online hírnév kezelésével foglalkozik.

Milyen szerepe van a backlink-eknek a SEO-ban?

A backlink-ek olyan más weboldalakról érkező hivatkozások, amelyek a weboldaladra mutatnak. A minőségi backlink-ek növelik az oldal hitelességét a keresőmotorok szemében, és hozzájárulnak a jobb helyezések eléréséhez a keresőmotorok találati listájában.

Mi az a meta leírás, és miért fontos?

A meta leírás egy rövid, informatív szöveg, amely a keresőmotorok találati listájában jelenik meg egy weboldal címe alatt. A megfelelően megfogalmazott meta leírás segíti a látogatókat abban, hogy eldöntsék, hogy a kattintsanak-e az adott találatra, vagy sem.

Mi a mobilbarát tervezés (responsive design) jelentősége?

A mobilbarát tervezés olyan weboldaltervezési módszer, amely lehetővé teszi, hogy az oldal megfelelően jelenjen meg és használható legyen mobil eszközökön, például okostelefonokon és táblagépeken. A mobilbarát oldalakat a keresőmotorok előnyben részesítik a mobilkészülékeken kereső látogatók érdekében.

Mi az a helyi SEO?

A helyi SEO célja, hogy egy vállalkozás vagy szolgáltatás helyi keresési eredményekben való jobb megjelenítését biztosítsa. Ez különösen fontos azoknak a vállalkozásoknak, amelyek helyi szinten ügyfeleket szeretnének szerezni.

Mi az a közzétett tartalom (evergreen content)?

A közzétett tartalom olyan tartalom, amely hosszú távon releváns és értékes marad a látogatók számára. Ilyen tartalom lehet például útmutatók, tippek és információk, amelyek idővel nem veszítik el értéküket.

Hogyan mérhető az SEO eredményessége?

A SEO eredményességét különböző módszerekkel mérhetjük, például a látogatószám növekedésével, a kulcsszavak helyezéseivel a keresőmotorokban, a konverziók növekedésével és az online hírnév javulásával.

Mi a Google Analytics és a Google Search Console szerepe az SEO-ban?

A Google Analytics segít a weboldal teljesítményének és a látogatói viselkedés elemzésében. A Google Search Console pedig lehetővé teszi az oldal indexelésének ellenőrzését és további SEO adatok elérését a Google keresőben.

Új honlappal első helyre fogok kerülni a Google-ben?

Az új honlap a profi technikai SEO-t természetesen tartalmazza, de az organikus forgalomnövekedés jól szervezett marketing tevékenységet, valamint a célcsoportra szabott, folyamatos értékközpontú tartalomgyártást igényel. A Google algoritmusa rendszeresen frissül, így mára a régi keresőoptimalizálási módszerekkel nem mész sokra. Tulajdonképpen kijelenthetjük, hogy a jó SEO érték egyenesen arányos a felhasználó számára értékes, releváns, folyamatosan frissülő tartalommal. A minőségi és technikailag is jól szuperáló tartalomgyártáshoz természetesen adunk neked tanácsokat, azaz megmutatjuk a szükséges lépéseket. Összehoztunk neked egy kis olvasnivalót is arról, hogy milyen gyakorlat vezet el odáig, hogy a Google találati listáján előkelő helyre kerülj.

Dolgozzunk együtt!

Hozd ki a maximumot a céged online jelenlétéből!