Weboldal készítés és webdesign tervezés Szentes

Prémium minőségű, reszponzív honlap készítés, elemzésekre épülő egyedi weblap fejlesztés szentesi cégek és vállalkozások számára marketing orientált szemlélettel, tartalomgyártással, a későbbi dinamikus növekedést biztosító stratégiai javaslatokkal.
weboldal készítés, honlapkészítés, weblap készítés, webdesign
A mérhető eredményekre optimalizált, korszerű honlapkészítés a szenvedélyünk.

A mérhető eredményekre optimalizált, korszerű honlapkészítés a szenvedélyünk.

A márkaépítés területén belül a technikai SEO, valamint az UI, UX irányelvek mentén felépített, modern, felhasználóbarát üzleti weblapkészítés a szakterületünk. Számíthatsz ránk Szentes és környékén, illetve az ország egész területén.

A mai felgyorsult világunkban az egyik legértékesebb dolog az idő, főleg egy vállalkozás szemszögéből. Igényes, letisztult webdesign könnyen használható admin rendszerre építve, egyedi elképzelésed és igényeid figyelembe véve. Minden honlapot olyan gondosan készítünk el, mintha magunknak terveznénk. Megbízható weblap készítő partneredként megbízás összegéből a maximumot kihozva, sőt többet is adva nyújtva szeretnénk hozzájárulni a sikeredhez és ahhoz, hogy hosszútávon tudjunk közösen együtt dolgozni. Maximális odafigyeléssel állunk hozzád, és segítünk, hogy vállalkozásod minősége hűen képviselve legyen az online térben is. Hozd ki a maximumot a céged online jelenlétéből!

A mérhető eredményekre optimalizált, korszerű honlapkészítés a szenvedélyünk.

Miért szükséges profi weboldal a szentesi vállalkozásoknak is?

A versenyképesség fenntartásának, növelésének kulcsa a következetes, önazonos online jelenlét, amire mindenkinek szüksége van a mai világban akár induló vállalkozásról akár egy már régóta működő cégről beszélünk.

Az általunk készített mobilbarát weboldal keresőoptimalizált (Google-barát) struktúrát kap, ami tovább erősíthető folyamatos, SEO fókuszú tartalombővítéssel az organikus forgalomnövelés szolgálatában. A könnyen használható admin felület a sajátkezű weblap szerkesztés, tartalomfeltöltés lehetőségét biztosítja számodra, elképzeléseid és igényeid szerint. Weboldalad ezáltal Te magad is bármikor tovább bővítheted. Minimális számítógépes tudással tudod szerkeszteni és bármikor új tartalommal ellátni, de természetesen ezt ránk is bízhatod. A weboldal fejlesztés ára tartalmazza az oktatást, hogy magabiztosan használd a tartalom szerkesztőt. A tartalmat akár több nyelven is kérheted, a fordításban is tudunk segíteni.

Mitől jó egy honlap?

A pozitív felhasználói élmény szolgálatában álló weboldal felépítésének eszközkészlete:
 • Mobilbarát megjelenés

  Aprólékosan kidolgozva, optimalizálva minden platformra.

 • Megnyerő webdesign

  Egyénre szabott, letisztult, képernyőmérethez igazodni képes reszponzív weboldal.

 • Felhasználóbarát felület

  Logikus elrendezés, gördülékeny használhatóság, könnyed navigációs lehetőség.

 • Funkcionalitás

  Piaci pozicionálásra épített látványos, egyéni értékeket kidomborító megoldások.

 • Marketing szemlélet

  Értékesítés támogatása a konverziós arány növelésének biztosításával.

 • Kereső­optimalizálás

  Alapos kulcsszó lefedettség, hogy garantáltan megtaláljanak a keresőkben.

 • Minőségi tartalom

  Kulcsszavak, kulcsszó kombinációk, valamint kapcsolódó keresési kifejezések szerint felépített tartalom struktúra.

 • Gyors oldalbetöltés

  Sebesség alapú kódolás akár 100 / 95+ pontos weboldal.

 • Weboldal analitika

  Részletes látogató statisztikák könnyen és gyorsan.

 • Szerkesztési lehetőség

  Saját fejlesztésű admin felületünkről könnyedén módosítható a tartalom.

 • Garantált minőség

  Aktuális trendeknek, követelményeknek, technológiáknak maximálisan megfelelő programozás.

 • Partneri kapcsolat

  Folyamatos rendelkezésre állás a teljes kivitelezés során, és átadás után sem hagyunk magadra.

Szolgáltatásaink

A Szentes és környéki weboldal készítő cégek közül válassz minket weblapfejlesztő partnerednek, mert segítségedre lehetünk az alábbiakban:
 • Logó & arculat tervezés

  Tesreszabott, egységes céges megjelenés

  Hátravetheti a hirdetéseid vagy egyéb márkát építő reklámtevékenységeid sikerét, ha a grafikád a marketinged gyenge láncszeme. A márkádnak profi, egyedi megjelenésre van szüksége, hogy megkülönböztethető és felismerhető legyen a piacon.

 • Honlapkészítés

  Reszponzív üzleti weboldal, céges honlap

  Egy weblap grafikája az első benyomás pozitív erejével felvértezve lehet megnyerő, ám a funkcióját hatékonyan betöltő honlap elkészítése nem csak ennyiből áll. A munkafolyamat minden állomása nagy alaposságot igényel. A minőség a részletekben rejlik.

 • UI, UX audit

  Funkcionális struktúra, pozitív felhasználói élmény

  A felhasználóbarát felület nem pusztán arculathoz igazított, esztétikus webdesign rajzolását jelenti. A jó UI, UX design magát a megjelenített tartalmat is egy technikailag erős honlapstruktúra szolgálatába állítja, idomulva a marketing stratégiához.

 • Közösségi média

  Felületeken összehangolt online kommunikáció

  Hosszútávon erősítenéd a branded karakteres megjelenéssel és konzekvens tartalommarketinggel? Közösséget építenél a márkád köré? Bevonnád őket a termék- vagy szolgáltatásfejlesztésbe? Fordítsd a javadra a különböző felületek lehetőségeit!

 • Tartalommarketing

  Google barát szövegírás, tartalomgyártás

  A különféle platformok hatékony online marketing eszközök lehetnek megfelelő tartalomgyártás és következetes marketingkommunikáció esetén. Azonban a csatornák teljesítményének javítása számos kihívás elé állíthatja a márkákat. Javaslatokra van szükséged?

 • Online márkamonitoring

  Médiafigyelés és versenytárs elemzés

  Szeretnéd tudni, milyen a márkád megítélése? A branding folyamatában minden részlet számít és a márkaépítés során kialakult objektív kép feltérképezése nélkülözhetetlen a jövőbeli termék- és szolgáltatásfejlesztési stratégiák meghatározásához.

Munkáink

A megjelenésed a vállalkozásod tükre, ezért különös figyelmet fordítunk rá, hogy az minden felületen hűen képviseljen Téged.
Honlapkészítés - Látványos, átgondolt, és minden platformon tökéletes egyedi weboldalakat készítünk haladó gondolkodású vállalkozásoknak.
Ötletes, kreatív és jó minőségű weboldalakat készítünk, amik a design-on túl önmagukban is tovább gazdagítják a felhasználói élményt.
Szeretnél cégeddel felkerülni erre a listára?
Ingyenes konzultáció

Ügyfeleink véleménye

Több mint 55 pozitív vélemény ügyfeleinktől a Google rendszerében.
 • Lengyel-Nagy Veronika

  Toboz Manufaktúra

  Profi segítséget kaptam a logó elképzelésem megvalósításához Anditól. Csak ajánlani tudom rugalmassága, segítőkészsége és nem utolsó sorban szakmai hozzáértése miatt!

 • Vargyas András

  Mrs. CAThy

  Nagyon elégedett vagyok velük. Profi munka és kivitelezés!

 • Szabó Péter

  Szabó Péter

  Egy innovatív, főleg képekkel, vizuális élménnyel kommunikáló oldalt képzeltem el, ami letisztult, átlátható és nem egy sablon oldal, ami tucatnyi van a neten. Nagyon tetszik, igazán igényes lett a végeredmény és bármikor tudom még én is szerkeszteni, alakítani, pedig nem vagyok egy nagy it guru...

Garantált minőség

Minden munkafolyamatunkat arra építjük, hogy az elvállalt projektbe minden tudásunkat beletehessük. Nyugodt lehetsz, hogy árban és minőségben a legjobbat kaptad, nem fogy el a tudásunk munka közben, számíthatsz ránk évek múlva is, akárcsak a többi ügyfelünk.

Kapcsolattartóink

Sikeres honlapot szeretnél? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
 • Pintye Andrea

  online marketing tanácsadó és stratéga
 • Szalai Gábor

  webfejlesztő és UI / UX designer
  +3630 / 842-76-50

Cikkeink

Kiváncsi vagy az aktuális webdesign trendekre? Hasznos tanácsok, SEO és marketing trükkök vállalkozásod számára.

Gyakori kérdések

A honlapkészítés mennyibe kerül?

Ahány ügyfél, annyi elképzelés, annyiféle lehetőség. Bár oldalunkon feltüntettük a leggyakoribb weboldal készítés csomagok listáját, tudnod kell, hogy egy személyre szabott honlap elkészítésének költségét rendkívül sok tényező befolyásolhatja. Készülhet weblap marketing rendszerbe funkcionálisan építve, egy elképzelés alapján konkrét elvárásokkal, de a kivitelezést teljesen ránk bízva is, szabad kezet adva a kivitelezés során. Az ár az elvégzendő feladatokkal arányosan növekszik. Weboldal készítés árak témában írtunk egy blogcikket is.

Milyen határidővel tudtok vállalni megbízást?

Ha minden felhasználandó anyagot a rendelkezésünkre tudsz bocsájtani, akkor egy bemutatkozó jellegű weboldal akár 4 hét alatt is elkészülhet. Egy bonyolultabb struktúrájú portál esetén azonban ettől több idővel kell számolni. Akárcsak az árkalkuláció, ez is a befektetett munkától függ, valamint egy technikailag késznek mondható, megrendelő által elfogadott honlap később, egy újabb megbízás szerint további „utómunkát” is igényelhet. Grafikai jellegű munka esetén az elképzelés meghatározását és a szerződést kötést követően rövidebb határidőkkel lehet számolni.

Jelenlegi weblapom szeretném bővíteni, frissíteni. Tudjátok vállalni?

Nem. Más munkájába úgymond nem nyúlunk bele. Csak olyan honlapért vállalunk felelősséget, amit az alapoktól kezdve együtt csiszolgatunk, tökéletesítünk a minőségi irányelveink és a közös megállapodás szerint.

Lehet később bővíteni az új weboldalamat?

Igen, hiszen a tartalmi módosítások lehetőségét a rendelkezésedre bocsájtott admin felület biztosítja számodra a honlap átadását követően. A módosítások elvégzését természetesen kérheted tőlunk is. Olyan funkcionális bővítések, melyek magát a struktúrát is befolyásolják, külön árkalkulációt igényelnek.

A meglévő tartalmakat át tudjátok venni?

Igen, de új tartalmat, felhasználásra szánt anyagokat minden esetben Word dokumentumban kérjük átadni. Ez garantálja a munkafolyamatok optimális megszervezését.

Mitől jó egy honlap?

A jó és a rossz webhelyek közötti alapvető különbség a vizuális vonzerőben, a következetes kommunikációban és abban rejlik, hogy segíti-e a vállalkozást az üzleti célok elérésében. Egy jó weboldal áttekinthető szerkezetű, felhasználóbarát, könnyen kezelhető, reszponzív és a felhasználók számára értékes információkat közöl. Ezzel szemben egy rossz weboldal még akár bosszúságot is okoz. Ha saját céges, üzleti honlap készítés előtt állsz, olvasd el cikkünket, mert a minőségnek vannak fontos elemei és ezeket összegyűjtöttük Neked egy kupacba.

Melyek a legfontosabb SEO trendek 2022-ben?

Bár a Google algoritmusok rohamos tempóban fejlődnek, a folyamatos keresőoptimalizálás továbbra is szükséges a találati listában elfoglalni kívánt jó pozíciók megszerzéséhez és megtartásához. A 2022. évi SEO marketing stratégia meghatározásához íme pár rangsorolást befolyásoló tényező, melyekbe betekintést kínál cikkünk.

Mit jelent a webdesign készítés a gyakorlatban ma?

A jól teljesítő weblapokkal szemben támasztott elvárás, hogy minden eszközön jól használhatók legyenek az asztali számítógépektől kezdve egészen az okostelefonokig. A reszponzívitás rangsorolást befolyásoló tényezők között szerepel, a profi kivitelezéshez pedig szükségszerű, hogy tartalom felhasználóbarát megjelenítése szempontjából maga a webdesign is rugalmas, illetve minél jobban optimalizált legyen. A webdesign tervezés folyamata került szemléltetésre ebben a blogcikkben.

A honlap készítés árak között miért lehetnek lényegi különbségek?

Cégtulajdonosként, vállalkozóként, ha szeretnél egy saját webhelyet, választhatsz egyedi kódolású vagy nyílt forráskódú sablon alapján felépített webhely között. Gyors és olcsó megoldásnak tűnhet például egy jó WordPress sablon, ha a weboldal készítés során az árak a döntő tényező. Azonban a hosszútávú fenntarthatóságot tekintve a teljesen rád szabott honlap kínál jobb garanciát a versenyképességre. A témában írtunk számodra egy cikket is, hogy a két lehetőséget könnyebb legyen összehasonlítani.

Új honlappal első helyre fogok kerülni a Google-ben?

Az új honlap a profi technikai SEO-t természetesen tartalmazza, de az organikus forgalomnövekedés jól szervezett marketing tevékenységet, valamint a célcsoportra szabott, folyamatos értékközpontú tartalomgyártást igényel. A Google algoritmusa rendszeresen frissül, így mára a régi keresőoptimalizálási módszerekkel nem mész sokra. Tulajdonképpen kijelenthetjük, hogy a jó SEO érték egyenesen arányos a felhasználó számára értékes, releváns, folyamatosan frissülő tartalommal. A minőségi és technikailag is jól szuperáló tartalomgyártáshoz természetesen adunk neked tanácsokat, azaz megmutatjuk a szükséges lépéseket. Összehoztunk neked egy kis olvasnivalót is arról, hogy milyen gyakorlat vezet el odáig, hogy a Google találati listáján előkelő helyre kerülj.

Dolgozzunk együtt!

Hozd ki a maximumot a céged online jelenlétéből!