Logó készítés és arculattervezés Érd

Minőségi logó, kisarculat és nagyarculat tervezés a legigényesebb Érdi cégek és vállalkozások számára marketing orientált szemlélettel.
arculat tervezés, logó, prospektus, névjegykártya
A vizuális nyelv az érintkezési pont a megszólított és a márka között.

A vizuális nyelv az érintkezési pont a megszólított és a márka között.

Kreatív grafikai stúdió segítségére van szükséged? Megbízható partnerként számíthatsz ránk Érd és környékén, illetve az ország egész területén.

A márkaépítés során napjainkban a vállalkozásoknak óriási információs zajban kell tudni megragadni a potenciális célközönség figyelmét. Ez a feladat a különböző kommunikációs csatornák számának növekedésével egyre nehezebbnek bizonyul és nagy energiát emészthet fel következetesség és megfelelő fókusz nélkül. Emeld a marketinged színvonalát magasabb szintekre minden felületen egységes arculat vagy épp termékcsomagolás révén! Garantáljuk, hogy a grafikai tervezés minden lépését a márkád egyedi tulajdonságaira, illetve a megkülönböztethető jegyekre építjük fel.

A vizuális nyelv az érintkezési pont a megszólított és a márka között.

Miért szükséges a profi logó és arculattervezés a Érdi vállalkozásoknak is?

A versenyképesség fenntartásának, növelésének kulcsa a következetes, önazonos online és offline jelenlét, amire szükség van akár induló vállalkozásról akár egy már régóta létező márkáról beszélünk.

A közös munka során a cégarculat, termékarculat vagy csomagolás szakszerű tervezésekor nem csak a profi kivitelezést fizeted meg, hanem a garanciát a határidő betartására, a számlaképességet, a szoftvereket, melyek a munkához kellenek, a szerződést mely téged véd és a biztonságot, azaz a rendelkezésre állást a későbbiekben. Fejlődésben tartunk a kreatív erő dinamikájával!

A profi márkaépítés feltételei

Termékbevezetésről, teljesen új arculat kialakításáról vagy épp régi felfrissítéséről legyen szó, segítünk!
 • Multichannel grafika

  Egységes, beazonosítható megjelenés minden alkalmazott felületen, azok sajátosságai szerint.

 • Omnichannel grafika

  Több csatornán összehangolt, konzisztens vizuális kommunikáció az ügyfélélményt támogatva.

 • Funkcionalitás

  Marketing startégiához, illetve piaci pozicionáláshoz igazított látványos, egyedi design.

 • Garantált minőség

  Aktuális trendeknek, valamint a felhasználás módjának megfelelően előkészített grafikai szerkesztés.

 • Reális ár-érték arány

  Hosszútávú együttműködésre építő, minőségi szolgáltatás, széles körű szakmai támogatással elérhető áron.

 • Jogtiszta illusztrációk

  Kreatív munkát segítő, prémium minőségű stockfotók, vektoros grafikák a minőségi tartalom jegyében.

 • Marketing szemlélet

  Értékesítés támogatása a konverziós arány növelésének biztosításával.

 • Rendelkezésre állás

  Számíthatsz ránk megbízható partnerként a munka teljesítését követően is.

Szolgáltatásaink

A Érd és környéki grafikus cégek közül válassz minket kreatív partnerednek, mert marketingkommunikációd során segítségedre lehetünk az alábbiakban:
 • Logó & arculat tervezés

  Tesreszabott, egységes céges megjelenés

  Hátravetheti a hirdetéseid vagy egyéb márkát építő reklámtevékenységeid sikerét, ha a grafikád a marketinged gyenge láncszeme. A márkádnak profi, egyedi megjelenésre van szüksége, hogy megkülönböztethető és felismerhető legyen a piacon.

 • Honlapkészítés

  Reszponzív üzleti weboldal, céges honlap

  Egy weblap grafikája az első benyomás pozitív erejével felvértezve lehet megnyerő, ám a funkcióját hatékonyan betöltő honlap elkészítése nem csak ennyiből áll. A munkafolyamat minden állomása nagy alaposságot igényel. A minőség a részletekben rejlik.

 • UI, UX audit

  Funkcionális struktúra, pozitív felhasználói élmény

  A felhasználóbarát felület nem pusztán arculathoz igazított, esztétikus webdesign rajzolását jelenti. A jó UI, UX design magát a megjelenített tartalmat is egy technikailag erős honlapstruktúra szolgálatába állítja, idomulva a marketing stratégiához.

 • Közösségi média

  Felületeken összehangolt online kommunikáció

  Hosszútávon erősítenéd a branded karakteres megjelenéssel és konzekvens tartalommarketinggel? Közösséget építenél a márkád köré? Bevonnád őket a termék- vagy szolgáltatásfejlesztésbe? Fordítsd a javadra a különböző felületek lehetőségeit!

 • Tartalommarketing

  Google barát szövegírás, tartalomgyártás

  A különféle platformok hatékony online marketing eszközök lehetnek megfelelő tartalomgyártás és következetes marketingkommunikáció esetén. Azonban a csatornák teljesítményének javítása számos kihívás elé állíthatja a márkákat. Javaslatokra van szükséged?

 • Online márkamonitoring

  Médiafigyelés és versenytárs elemzés

  Szeretnéd tudni, milyen a márkád megítélése? A branding folyamatában minden részlet számít és a márkaépítés során kialakult objektív kép feltérképezése nélkülözhetetlen a jövőbeli termék- és szolgáltatásfejlesztési stratégiák meghatározásához.

Munkáink

A megjelenésed a vállalkozásod tükre, ezért különös figyelmet fordítunk rá, hogy az minden felületen hűen képviseljen Téged.
Honlapkészítés - Látványos, átgondolt, és minden platformon tökéletes egyedi weboldalakat készítünk haladó gondolkodású vállalkozásoknak.
Ötletes, kreatív és jó minőségű weboldalakat készítünk, amik a design-on túl önmagukban is tovább gazdagítják a felhasználói élményt.
Szeretnél cégeddel felkerülni erre a listára?
Ingyenes konzultáció

Ügyfeleink véleménye

Több mint 55 pozitív vélemény ügyfeleinktől a Google rendszerében.
 • Bazsaliné Havancsák Ilona

  Orikucko

  ...Személyükben precíz, jó ízlésű, kreatív, nagyon igényes, türelmes, kedves, segítőkész és mindenben támogató embereket ismerhettem meg! Maximálisan meg voltam elégedve a közös munkával az elejétől a végéig...

 • Venesz Teodóra

  DorisFlorida

  3 éve készítettünk céges honlapot Gáborral. Egy ötlettel érkeztünk, melyet Gábor öntött és sokkal jobb lett, mint amit elképzeltünk! Azóta is karbantartja az oldalt, javaslatokat ad, hogyan lehetne még attraktívabbá tenni. Bátran ajánljuk, mindig segítőkész és gyorsan lereagálta az esetlegesen felmerülő problémákat.

 • Vasvári József

  SMART DEKOR

  Profi, célratörő csapat, hozzák a beígért eredményt! Sok felesleges és drága kört futottunk más weboldal készítőknél. Ha valaki szeretné ezt megspórolni akkor mindjárt Őket válassza. Szinte bármikor elérhetőek, nincsennek üres ígéretek, időhúzás, mellébeszélés. Mi hosszú távon is rájuk építünk.

Garantált minőség

Minden munkafolyamatunkat arra építjük, hogy az elvállalt projektbe minden tudásunkat beletehessük. Nyugodt lehetsz, hogy árban és minőségben a legjobbat kaptad, nem fogy el a tudásunk munka közben, számíthatsz ránk évek múlva is, akárcsak a többi ügyfelünk.

Kapcsolattartóink

Megnyerő arculatot szeretnél? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
 • Pintye Andrea

  online marketing tanácsadó és stratéga
 • Szalai Gábor

  webfejlesztő és UI / UX designer
  +3630 / 842-76-50

Cikkeink

Kiváncsi vagy az aktuális webdesign trendekre? Hasznos tanácsok, SEO és marketing trükkök vállalkozásod számára.

Gyakori kérdések

Más grafikai stúdió által készített arculattal tudtok dolgozni?

Igen. Ha az arculati irányvonalat tovább lehet vinni a meghatározott felületekre és szakmailag helytállónak ítélhető meg.

Mit foglal magába egy arculattervezés?

A hagyományos értelemben vett arculattervezés határvonalai kezdenek elmosódni. A kisarculati elemeket képező logó, névjegykártya, levélpapír, boríték mellett előtérbe került a social profilok egységes megjelenése is, hiszen az arculathoz igazított megjelenés minden felületen fontos. Amennyiben minden kommunikációs csatornán profi, a marketinget vizuálisan és funkcionálisan is támogató cégarculatban gondolkodsz, tőlünk akár a ténylegesen használt felületekhez igazított, kulcsrakész grafikát kapsz.

Mi a logó jelentése és jelentősége?

Bizonyára tudod, hogy a márkaépítés során vizuálisan kitűnni a tömegből a márkához passzoló professzionális logóval, illetve trendeknek megfelelő arculattal lehet. Ahhoz, hogy már maga az embléma tervezés is igazán sikeres legyen, a funkcionalitás, a jó pozicionálás és a minőségi kivitelezés létfontosságú. Ha logótervezés előtt állsz, fogadj tőlünk pár gondolatot, melyeket blogcikk formájába öntöttünk.

Logó készítés során a saját kabalafigura indokolt lehet?

Igen. Az alkalmazott grafika területén a kabala tervezés, mint egyedi illusztráció rajzolás nagyon hatásos lehet. Szakmai kifejezéssel élve mascot design kategóriába soroljuk azokat a logókat, melyekben központi elemként egy azonosítható karakter szerepel. Írtunk róla egy cikket, hogy kiknek és miért lehet érdemes alkalmazni saját figurát a márkaépítés során.

Milyen egy modern, flat stílusú, minimalista logó?

Kétdimenziós, letisztult, árnyékoktól, effektektől mentes. Ez a fajta kialakítás akár egy webhely gyorsabb betöltődését is meg tudja támogatni. Nagy márkák példáján blogcikkünkben szemléltetjük számodra, hogy a flat design miért elnyös, illetve hogy a logó evolúció miért is indokolt a digitális világban a sokoldalú felhasználhatóságot tekintve.

Mikor lehet szükséges a logótervezés?

A személyre szabott logó egy eszme, vállalkozás, márka védjegyeként az azonosítás eszközeként funkcionál. Meghatározza az arculat stílusát, segít a célközönségnek az azonosításban, illetve a többi piaci szereplőtől történő megkülönböztetésben. Cikkünkben összefoglaltuk, mely esetekben merül fel leggyakrabban az egyedi logó készítés igénye.

Milyen a jó logó tervező partner?

A logótervezés egy alkotói folyamat, mely során a szimbólumok, szövegek, színek és formák egységbe rendeződnek. Egy jó grafikus képes teljesíteni absztrakt és figuratív logó készítési megbízást is és tisztában van a funkcionalitást biztosító alapvető szakmai irányelvekkel. Blogcikkünkben olvashatsz bővebben arról, mit is jelent a megfelelő kivitelezésés és a megbízhatóság.

Dolgozzunk együtt!

Hozd ki a maximumot a céged online jelenlétéből!