Logó készítés és arculattervezés Baja

Minőségi logó, kisarculat és nagyarculat tervezés a legigényesebb bajai cégek és vállalkozások számára marketing orientált szemlélettel.
arculat tervezés, logó, prospektus, névjegykártya
A vizuális nyelv az érintkezési pont a megszólított és a márka között.

A vizuális nyelv az érintkezési pont a megszólított és a márka között.

Kreatív grafikai stúdió segítségére van szükséged? Megbízható partnerként számíthatsz ránk Baja és környékén, illetve az ország egész területén.

A márkaépítés során napjainkban a vállalkozásoknak óriási információs zajban kell tudni megragadni a potenciális célközönség figyelmét. Ez a feladat a különböző kommunikációs csatornák számának növekedésével egyre nehezebbnek bizonyul és nagy energiát emészthet fel következetesség és megfelelő fókusz nélkül. Emeld a marketinged színvonalát magasabb szintekre minden felületen egységes arculat vagy épp termékcsomagolás révén! Garantáljuk, hogy a grafikai tervezés minden lépését a márkád egyedi tulajdonságaira, illetve a megkülönböztethető jegyekre építjük fel.

A vizuális nyelv az érintkezési pont a megszólított és a márka között.

Miért szükséges a profi logó és arculattervezés a bajai vállalkozásoknak is?

A versenyképesség fenntartásának, növelésének kulcsa a következetes, önazonos online és offline jelenlét, amire szükség van akár induló vállalkozásról akár egy már régóta létező márkáról beszélünk.

A közös munka során a cégarculat, termékarculat vagy csomagolás szakszerű tervezésekor nem csak a profi kivitelezést fizeted meg, hanem a garanciát a határidő betartására, a számlaképességet, a szoftvereket, melyek a munkához kellenek, a szerződést mely téged véd és a biztonságot, azaz a rendelkezésre állást a későbbiekben. Fejlődésben tartunk a kreatív erő dinamikájával!

A profi márkaépítés feltételei

Termékbevezetésről, teljesen új arculat kialakításáról vagy épp régi felfrissítéséről legyen szó, segítünk!
 • Multichannel grafika

  Egységes, beazonosítható megjelenés minden alkalmazott felületen, azok sajátosságai szerint.

 • Omnichannel grafika

  Több csatornán összehangolt, konzisztens vizuális kommunikáció az ügyfélélményt támogatva.

 • Funkcionalitás

  Marketing startégiához, illetve piaci pozicionáláshoz igazított látványos, egyedi design.

 • Garantált minőség

  Aktuális trendeknek, valamint a felhasználás módjának megfelelően előkészített grafikai szerkesztés.

 • Reális ár-érték arány

  Hosszútávú együttműködésre építő, minőségi szolgáltatás, széles körű szakmai támogatással elérhető áron.

 • Jogtiszta illusztrációk

  Kreatív munkát segítő, prémium minőségű stockfotók, vektoros grafikák a minőségi tartalom jegyében.

 • Marketing szemlélet

  Értékesítés támogatása a konverziós arány növelésének biztosításával.

 • Rendelkezésre állás

  Számíthatsz ránk megbízható partnerként a munka teljesítését követően is.

Szolgáltatásaink

Baja és környéki grafikus cégek közül válassz minket kreatív partnerednek, mert marketingkommunikációd során segítségedre lehetünk az alábbiakban:
 • Honlapkészítés

  Reszponzív üzleti weboldal, céges honlap

  Egy weblap grafikája az első benyomás pozitív erejével felvértezve lehet megnyerő, ám a funkcióját hatékonyan betöltő honlap elkészítése nem csak ennyiből áll. A munkafolyamat minden állomása nagy alaposságot igényel. A minőség a részletekben rejlik.

 • Logó & arculat tervezés

  Tesreszabott, egységes céges megjelenés

  Hátravetheti a hirdetéseid vagy egyéb márkát építő reklámtevékenységeid sikerét, ha a grafikád a marketinged gyenge láncszeme. A márkádnak profi, egyedi megjelenésre van szüksége, hogy megkülönböztethető és felismerhető legyen a piacon.

 • Keresőoptimalizálás

  Hogyan tartsd weblapodat a keresők élén?

  Ismerd meg, miért vagyunk a weboldalak és a keresőoptimalizálás szakértői. Segítünk növelni online jelenléted hatékonyságát és sikerét. Hatékony weboldal, több ügyfél, organikusan! Fektess be céged online jelenlétébe, hidd el, megéri.

 • Tartalommarketing

  Google barát szövegírás, tartalomgyártás

  A különféle platformok hatékony online marketing eszközök lehetnek megfelelő tartalomgyártás és következetes marketingkommunikáció esetén. Azonban a csatornák teljesítményének javítása számos kihívás elé állíthatja a márkákat. Javaslatokra van szükséged?

Munkáink

A megjelenésed a vállalkozásod tükre, ezért különös figyelmet fordítunk rá, hogy az minden felületen hűen képviseljen Téged.
Ötletes, kreatív és jó minőségű weboldalakat készítünk, amik a design-on túl önmagukban is tovább gazdagítják a felhasználói élményt. Szeretnél cégeddel felkerülni erre a listára?

Miért mi?

 • Szenvedély

  & elhivatottság

  Imádjuk a munkánkat. A ránk bízott feladat a szenvedélyünk, ezért minden általunk készített projektet olyan szintű törődéssel kezelünk, mintha a sajátunkról lenne szó.

 • Rugalmasság

  & megbízhatóság

  Nincs két egyforma ügyfél. Minden szolgáltatás mögött egy ember áll, ezért mindenkinek másra van szüksége nemcsak a feladatok végrehajtásában, de az ügyfélkapcsolatban is.

 • Tapasztalat

  & eredményesség

  Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Nem találgatunk, pontosan tudjuk melyik projekt esetén mit kell csinálni. Stabil szakmai hátteret kínálunk.

 • Tudás

  & hatékonyság

  Folyamatosan képezzük magunkat, tanulunk az ügyfeleinktől, tanulunk a piactól, tanulunk a konkurenciától. A tudásunkat pedig igyekszünk maradéktalanul implementálni.

Ügyfeleink véleménye

Több mint 55 pozitív vélemény ügyfeleinktől a Google rendszerében.
 • Székely András

  RentEasy

  Ajánlom minden cégnek , aki szeretné weboldalát egy XXII századi technologiával ellátni, és profikra bízni a sikeres weboldal készítést.

 • Csendes Balázs

  Auto és Motor Jogsi

  A neten találtam az Impulse Design weblapját. Miután felvettem a kapcsolatot Gáborral, megbeszéltük a közös munka részleteit, amit aztán pontról-pontra teljesített. Menet közben folyamatosan egyeztetett velem, kreatív, türelmes és rugalmas volt. Segítőkész hozzáállással adott tanácsot olyan témákban is, ami nem kapcsolódott szorosan a megrendelt munkához. Korrekt kommunikáció, precíz munkavégzés, ügyfélközpontú gondolkodás jellemzi. Jó szívvel ajánlom!

 • Császár Roland

  ROLAND DRIVING INSTRUCTION

  Első perctől kezdve tudtam, hogy Gábor személyében A TÖKÉLETES emberre bíztam a honlapom elkészítését. Profi a szakmában, ez egyértelmű a munkáját látván. Óriási köszönettel tartozom, hogy minden egyes elképzelésemet megvalósította, sőt, meg annál is többet! Köszönöm, hogy mindig a rendelkezésemre álltál és azonnal válaszoltál kivétel nélkül minden esetben az üzeneteimre. 10/10, biztosan dolgozunk még együtt a jövőben! Gyors weblap, kiválló ár!

Garantált minőség

Minden munkafolyamatunkat arra építjük, hogy az elvállalt projektbe minden tudásunkat beletehessük. Nyugodt lehetsz, hogy árban és minőségben a legjobbat kaptad, nem fogy el a tudásunk munka közben, számíthatsz ránk évek múlva is, akárcsak a többi ügyfelünk.

Kapcsolattartóink

Megnyerő arculatot szeretnél? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Cikkeink

Kiváncsi vagy az aktuális webdesign trendekre? Hasznos tanácsok, SEO és marketing trükkök vállalkozásod számára.

Gyakori kérdések

Más grafikai stúdió által készített arculattal tudtok dolgozni?

Igen. Ha az arculati irányvonalat tovább lehet vinni a meghatározott felületekre és szakmailag helytállónak ítélhető meg.

Mit foglal magába egy arculattervezés?

A hagyományos értelemben vett arculattervezés határvonalai kezdenek elmosódni. A kisarculati elemeket képező logó, névjegykártya, levélpapír, boríték mellett előtérbe került a social profilok egységes megjelenése is, hiszen az arculathoz igazított megjelenés minden felületen fontos. Amennyiben minden kommunikációs csatornán profi, a marketinget vizuálisan és funkcionálisan is támogató cégarculatban gondolkodsz, tőlünk akár a ténylegesen használt felületekhez igazított, kulcsrakész grafikát kapsz.

Mi a logó jelentése és jelentősége?

Bizonyára tudod, hogy a márkaépítés során vizuálisan kitűnni a tömegből a márkához passzoló professzionális logóval, illetve trendeknek megfelelő arculattal lehet. Ahhoz, hogy már maga az embléma tervezés is igazán sikeres legyen, a funkcionalitás, a jó pozicionálás és a minőségi kivitelezés létfontosságú. Ha logótervezés előtt állsz, fogadj tőlünk pár gondolatot, melyeket blogcikk formájába öntöttünk.

Logó készítés során a saját kabalafigura indokolt lehet?

Igen. Az alkalmazott grafika területén a kabala tervezés, mint egyedi illusztráció rajzolás nagyon hatásos lehet. Szakmai kifejezéssel élve mascot design kategóriába soroljuk azokat a logókat, melyekben központi elemként egy azonosítható karakter szerepel. Írtunk róla egy cikket, hogy kiknek és miért lehet érdemes alkalmazni saját figurát a márkaépítés során.

Milyen egy modern, flat stílusú, minimalista logó?

Kétdimenziós, letisztult, árnyékoktól, effektektől mentes. Ez a fajta kialakítás akár egy webhely gyorsabb betöltődését is meg tudja támogatni. Nagy márkák példáján blogcikkünkben szemléltetjük számodra, hogy a flat design miért elnyös, illetve hogy a logó evolúció miért is indokolt a digitális világban a sokoldalú felhasználhatóságot tekintve.

Mikor lehet szükséges a logótervezés?

A személyre szabott logó egy eszme, vállalkozás, márka védjegyeként az azonosítás eszközeként funkcionál. Meghatározza az arculat stílusát, segít a célközönségnek az azonosításban, illetve a többi piaci szereplőtől történő megkülönböztetésben. Cikkünkben összefoglaltuk, mely esetekben merül fel leggyakrabban az egyedi logó készítés igénye.

Milyen a jó logó tervező partner?

A logótervezés egy alkotói folyamat, mely során a szimbólumok, szövegek, színek és formák egységbe rendeződnek. Egy jó grafikus képes teljesíteni absztrakt és figuratív logó készítési megbízást is és tisztában van a funkcionalitást biztosító alapvető szakmai irányelvekkel. Blogcikkünkben olvashatsz bővebben arról, mit is jelent a megfelelő kivitelezésés és a megbízhatóság.

Dolgozzunk együtt!

Hozd ki a maximumot a céged online jelenlétéből!